Lucky82
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 04.04.2012
- Poena
- 169
Evo ovako
Pre par dana sam pazario MSI GTX560Ti novu, reinstalirao windows i od tada pocinju problemi sa igrama.
Primer 1. Call of Duty MW2 i MW3 mi gadno brlja zvuk. Zvuk prilikom pucanja je nekad glasniji, a nekad slabiji (stalno varira).
Primer 2. Battlefield 2 mi baguje na sve strane. Zvuk kasni ili nestaje skroz, zvuk pucnja nema veze sa onim kada ja pritisnem taster na misu ili prekida kao da pucam kratke rafale (a sve vreme drzim taster na misu), botovi (saigraci u igrici) nestaju i pojavljuju se kao duhovi pred mojim ocima.
Sve je to lepo radilo sa mojom proslom kartom GTX470.
Drajveri su poslednji za Nvidiu 301.42, a masina je iz potpisa.
Dajte neki savet sta mi je ciniti. Jeli software ili hardware?
Karta nije overclockovana i temperature su od 32c stand by-58c full load.
Pre par dana sam pazario MSI GTX560Ti novu, reinstalirao windows i od tada pocinju problemi sa igrama.
Primer 1. Call of Duty MW2 i MW3 mi gadno brlja zvuk. Zvuk prilikom pucanja je nekad glasniji, a nekad slabiji (stalno varira).
Primer 2. Battlefield 2 mi baguje na sve strane. Zvuk kasni ili nestaje skroz, zvuk pucnja nema veze sa onim kada ja pritisnem taster na misu ili prekida kao da pucam kratke rafale (a sve vreme drzim taster na misu), botovi (saigraci u igrici) nestaju i pojavljuju se kao duhovi pred mojim ocima.
Sve je to lepo radilo sa mojom proslom kartom GTX470.
Drajveri su poslednji za Nvidiu 301.42, a masina je iz potpisa.
Dajte neki savet sta mi je ciniti. Jeli software ili hardware?
Karta nije overclockovana i temperature su od 32c stand by-58c full load.
Poslednja izmena: