Šta je novo?

Problem sa igrama

Lucky82

Cenjen
Učlanjen(a)
04.04.2012
Poena
169
Evo ovako
Pre par dana sam pazario MSI GTX560Ti novu, reinstalirao windows i od tada pocinju problemi sa igrama.
Primer 1. Call of Duty MW2 i MW3 mi gadno brlja zvuk. Zvuk prilikom pucanja je nekad glasniji, a nekad slabiji (stalno varira).
Primer 2. Battlefield 2 mi baguje na sve strane. Zvuk kasni ili nestaje skroz, zvuk pucnja nema veze sa onim kada ja pritisnem taster na misu ili prekida kao da pucam kratke rafale (a sve vreme drzim taster na misu), botovi (saigraci u igrici) nestaju i pojavljuju se kao duhovi pred mojim ocima.
Sve je to lepo radilo sa mojom proslom kartom GTX470.
Drajveri su poslednji za Nvidiu 301.42, a masina je iz potpisa.
Dajte neki savet sta mi je ciniti. Jeli software ili hardware?
Karta nije overclockovana i temperature su od 32c stand by-58c full load.

Poslednja izmena:
kartica nesto brljavi definitivno, vidi, neki program, optereti je maximalno vidi da li ce da izbacuje artifakte, reklamiraj je..

Pa ko prvo uradi sistem. Nije do grafike najverovatnije bar po opisu koji si dao.

Pa ko prvo uradi sistem. Nije do grafike najverovatnije bar po opisu koji si dao.
Ne razumem, sta smatras pod "sistem"? Ako je Windows, to je sve uradjeno. Instalirani drajveri i sve sto treba. Ovo je prvi put da se to desava sa pomenutim igrama (u pitanju su iste instalacije igara). Ranije sa GTX260 nikad problem, GTX470 nikad problem, a sad GTX560Ti problemi.
Upravo skidam stariji driver. Videcemo sta se zbiva.

Poslednja izmena:
Probano sad sa drugom kartom i sve je u redu. Karta ide na reklamaciju.

Ako budes u mogucnosti menjaj za Radeon 7850. Brza, bolja, 2GB, manje trosi, cena otprilike ista...

Sve reseno zahvaljujuci ljubaznim ljudima koji rade u doticnoj radnji :wave:

A kako je sve reseno, zamenio si kartu?

Taj MSI bolje da batali izradu graf. kartica, koliko reklamacija ima.

Nazad
Vrh Dno