Šta je novo?

problem sa icq

Aragon

Čuven
Učlanjen(a)
21.10.2003
Poena
604
da li neko zna u kom fajlu se nalazi history od icq

Ne znam na sta mislis pod tim "history" posto imas kesh direktorijum sa gomilom logova.
Reci konkretno sta te zanima...

otvori prozor da nekom posaljes poruku pa klikni na hostory... to ti prikazuje hiustory za doticnu osobu

zao mi je sto nisam bio dovoljno jasan problem je u stvari u sledecem :
pre nekog vremena mi je pao sistem i na jedvite jade sam uspeo da spasim tj. da prekopiram da drugu particiju par programa medju kojima i icq.Onda ja lepo dignem sistem instaliram icq probam da pregopiram onj fajl sa D: particije u nadi ne bi li mi se vratio history koi se odnosi na moje razgovore sa ostalim ljudima,kad ono nece da ih vrati. meni nije jasno zasto to nece da uradi kad mi je to jednom prilikom vec uspelo :confused: . To je u sustini poenta problema. nadam se da ce vam dodato objasnjenje pomoci u nalazenju odgovora za mene :mrgreen:

A, da li su iste verzije ICQ-a u pitanju ?

Mozda ako ti je pukla particija fajlovi su corrupted....

postoili nesto sto bi mogao da uradim

Bre gomila iskusnih, niko nema pojma gde je history ICQ-a...
Ako je 2003a, ako si ga klasicno instalirao, onda spasis ovaj direktorijum i sve je ok...
C:\Program Files\ICQ\2003a\
Svi ti fajlovi ti cine history i ostale podatke ICQ-a.
Kad instaliras novi 2003a, samo iskopiras ovaj dir gde mu je mesto i to je to.

Aragon je napisao(la):
postoili nesto sto bi mogao da uradim

Pozoves nekog da ti spasi podatke i instalira WinXP. :beat: O:) :beat: :happy: :wave; :wave; :wave;

nesharm probao sam ono sto si mi rekao ali kad to uradim nece da mi upali icq. krene da ga startuje ,izbaci logo (onaj saq brodskom sirenom) i onda nista.da li slucajno ne treba da kopiram jos neki fajl

Hmm, ne, fora je u tome sto treba da to bude samo sadrzaj tog direktorijuma. Eventualno imas DBConvert u ICQ diru, probaj sa njim da konvertujes bazu u odgovarajucu verziju...

Najnoviji ICQ biser: ne mogu da posaljem prokletu email adresu preko poruke!

Uzas.

Sve je gori i gori.

Zanimljivo da cak ni zamena @ u AT ili . u DOT ne pomaze ?! Poruka jednostavno ne stigne.
Crna magija na netu jebote! :cuss:

Nazad
Vrh Dno