Šta je novo?

Problem sa Huawei mt882 i telekomom!

Holy Smoke

Slavan
Učlanjen(a)
22.10.2010
Poena
230
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 9 5900x, Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB
Matična ploča
ASUS ROG STRIX X570-E GAMING WIFI II
RAM
G.SKILL 32GB Ripjaws V DDR4 3600MHz CL18 KIT
GPU
AsRock RX 6800 phantom 16gb
Storage
Kingston 1TB M.2 NVMe SKC3000S
PSU
Seasonic FOCUS GX-750 80+ Gold 750W SSR-750FX
Pristup internetu
  1. Optički internet
Evo, jedno 2 sata citam po forumu i nalazim na svakojaka pljuvanja po ovom modemu zbog pucanja. Ja se sa ovim problemom mucim jedno dve godine. Modem da ne slazem imam oko 3 godine, a sve je pocelo pre dve pucanjem u toku igranja ogamea :mad:
Sve od tada ja mucim muku! I zvao sam, i saslusavao preko 15 operatera koji su mi pricali uradite ovo uradite ono. U zadnjih 6 meseci, imam utisak da sve gore radi, pucanje je sve ucestalije. Opet se okomim na operatere telekoma, a oni ce meni opet istu pricu da prodaju. Na kraju uspem da izdejstvujem da ne zelim da podesavam vise modem, da ne zelim neke ''navodne ekipe koje se salju na teren'', vec da zelim da neko dodje kod mene i vidi o cemu pricam. Covek dosao, kao nesto pogledao, zameni spliter, i kao sve bi trebalo da je ok, ping ti je vise nego sto bi trebao biti, reinstaliraj ti kao windows itd. Ja naravno shvatim da ni od toga nema nista. I relativno skoro, posle mnogo nerviranja ja se opet okomim na njih i zatrazim da mi zamene modem, jer vise ne znam u cemu moze biti problem. Meni na cudjenje kazu da ne mogu da zamene modem sem ukoliko nije neispravan. Ja objasnim situaciju, ona mi kaze ekipa bila i kao evo vidim ima neta sve radi. Posle toga mi padne na pamet, slazem da sam uzeo lap top i da mi treba drugi modem zbog wi fi, posto ovo moje djubre nema antenu. Ona mi kaze idite u prodavnicu i kupite :d :d :d
Ja joj kazem, dobro, evo platicu vam samo mi dajte drugi, kao ali gospodine imate sve u prodavnicama itd....

Ljudi malo mi fali da ga olupam i da kazem, ne radi mi, ali kontam da time necu nista postici. Vidim da je bilo ljudi sa slicnim problemima, ali su oni na neki nacin uspeli da zamene svoje modeme, sto kupovinom, sto na meni nepoznat nacin '' tipa zamenili mi u telekomu''.

Ali ja stvarno vise ne znam sta da cinim, pomagajte!!!! :wall:

Otvoris modem,malo ga spalis iznutra sa upaljacem,onako da malo zasmrdi plastika,zatvoris ga,odneses u telekom i kazes da je odjednom poceo da se pusi i varnici,sigurno se nece zezati sa popravkom istog,nego ce ti ga zameniti.:crash:

@gorgilije
Mislim da cu te poslusati, padalo je i meni to na pamet, tipa polijem vodom i slicno.

Evo slikano pre 1min.

http://postimage.org/image/2ddd9h8xw/

Nece nesto da postavi sliku pa evo ovako link

Poslednja izmena:
Otvoris modem,malo ga spalis iznutra sa upaljacem,onako da malo zasmrdi plastika,zatvoris ga,odneses u telekom i kazes da je odjednom poceo da se pusi i varnici,sigurno se nece zezati sa popravkom istog,nego ce ti ga zameniti.:crash:

Evo poslusao sam coveka, i uradio sve to jos u cetvrtak. Zvali su me i rekli da dodjem i donesem nesrecni modem, ja doneo, covek mi dao kutiju sa novim modemom kao i papir na kom je trebalo samo potpisati se, i to je to.
Odgovaram tek sad jer sam hteo da vidim da li ce me zvati, da li ce izvaliti sta sam uradio itd. Cudno mi je bilo jer sam pri povratku tok dana kuci imao propusten poziv od njih, kao i poruku ostavjenu mojoj kevi kuci, da ce me zvati u toku dana opet. Nisu zvali, na mob me takodje nisu zvali i evo posle 4 dana sve je ok. Valjda nece izvaliti, a i ako nekim slucajem jesu, nadam se da ce dici ruke :p

Inace mogu da vam se pohvalim da je moj problem sa pucanjem neta resen!!!! Zamislite kao sto sam i mislio, modem je bio ocigledno u pitanju.
Dobio sam ponovo Huawei, ali ovaj put dosta bolji. Model je HG552a1, i zakljucujem da je jako dobar. Ima sve zivo...
U svakom slucaju pucanja vise nema, po prvi put u dve godine mogu da odgledam npr neki spot sa you tuba bez pucanja neta :D
Zahvaljujem se na pomoci, i naravno na ideji ;)

Pozdrav!!!

Nazad
Vrh Dno