Šta je novo?

Problem sa HP MFP 135a

risa

Čuven
Učlanjen(a)
27.04.2003
Poena
675
Pozdrav
Od skoro imam ovaj multifunkcionalni štampač.
Problem je kad štampam fakture na već odštampanom memorandumu.
Dešava se kao da sam štampač prekopira LOGO firme na 2 mesta ispod.
Te kopije su mnogo bleđe ali mnogo smeta kad štampam fakturu i deluje neozbiljno.
Ima li rešenja?

Prilozi

• proba_page-0001.jpg
    proba_page-0001.jpg
    59.2 KB · Pregleda: 55
Jesi rešio ovo? Jel to bilo na potpuno novom štampaču? Kao da mu toner ostane na fuseru.

Nisam. Štampač je potpuno nov.
Provalio sam da je do vrste papira. Memorandumi su mi na debljem i masnijem papiru.
Kad štampam na običnom onda je sve ok

Moras da promjenis tip papira u drajverima ili na samom stampacu kad stampas na debljem papiru. Inace bolje da odradis memorandume na obicnom papiru jer ce na debljem prije da ti strada folija na fjuzeru.

Aj pokušaću to. Nisam se setio iskreno.
A inace sada od kad je fakturisanje prešlo na ŠEF mnogo manje štampam na memorandumu.
Moram da saznam koji je tip papira na memorandumu

Memorandumi su ti uglavnom na offset papiru. Sada ima tu više vrsta, od 60 do 100gr. otprilike.
Pogledaj negde u podešavanjima, verovatno postoji nešto tipa: Običan, srednji, deblji... Probaj redom, možda ima i memorandum.
Isprobaj i takođe režime kvaliteta štampe da staviš na ECO ili FAST, ne znam kako je sa tim drajverima. Ta fleka je što pregreje papir pa prekopira delimićno.

Generalno, ako ti odgovara da logo bude crno beli, napravi memorandum kao template u programu za obradu teksta, sve zajedno sa logoom i puštaj na obićnom 80gramskom papiru.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno