Šta je novo?

Problem sa HP laserjet-om 1200

richiezr

Slavan
Učlanjen(a)
22.12.2007
Poena
304
Nekako se polomila dva zubica na tockicu (vidi slike) za uvlacenje papira pa me interesuje gde bih mogao da kupim tockic. To je drugi od dva tockica koji stoje jedan u drugom tj jedan do drugog. Ili ako neko ima rado cu platiti. Stampac mi je bas potreban al za pocetak cu da zloupotrebljavam komsijin.

Prilozi

• DSC00009.JPG
    DSC00009.JPG
    34.2 KB · Pregleda: 50
  • DSC00013.JPG
    DSC00013.JPG
    37.4 KB · Pregleda: 56
  • DSC00014.JPG
    DSC00014.JPG
    37.3 KB · Pregleda: 53
  • DSC00015.JPG
    DSC00015.JPG
    42.5 KB · Pregleda: 51
Evo slike originalnog dela tj gde se montira

Prilozi

• hp1.jpg
    hp1.jpg
    71 KB · Pregleda: 57
Magarac chovek je iz Vrnjacke banje.
richie limes ti je u NS a ribon u bgd moras da iskopas kataloski broj tih zupcanika il zovi limes i trazi saleta. on se tamo razume mislim da je sale .Hm mozda i vlada imenik mi je na poslu.
sve jedno oni prodaju samo pravnim licima sumljam da ces naci nacin da kupis od njih.

Magarac chovek je iz Vrnjacke banje.
richie limes ti je u NS a ribon u bgd moras da iskopas kataloski broj tih zupcanika il zovi limes i trazi saleta. on se tamo razume mislim da je sale .Hm mozda i vlada imenik mi je na poslu.
sve jedno oni prodaju samo pravnim licima sumljam da ces naci nacin da kupis od njih.

Cao, prvi put se javljam i pozdrav svima sa liste. Vlasnik limesa je Vlada i salje sve brzom postom pa makar da se to radilo i o obicnoj opruzi, zupcaniku ili bilo cega. Jako sam zadovoljan Vladom jer pored slanja umeju i da ti objasne sta je kvar ako slucajno ne znas.:)

E jeste vlada ipak sam bio blizu. Jako fin momak. Cak mi je jednom prilikom poslao neke demo chipove shto od ovih iz BGD a nisam nikad dobio. Jedina mana sto je 20% skuplji od beogradskih dobavljaca. Pa saradjujemo jedino kad ne mogu u bgd da nadjem.

Problem resen sa starom lemilicom, pincetom i dva parceta debljeg lima i dobijes funkcionalan zupcanik. Hvala svima na pomoci

Nazad
Vrh Dno