Šta je novo?

Problem sa HP DeskJet 640C kertridzima

ne

Čuven
Učlanjen(a)
14.06.2003
Poena
609
Drugar ima HP DeskJet 640C kojeg nije duuugo koristio. Mastila, naravno, odavno nema ali ipak na mlaznicama ostavlja trag. Da li je moguce da se kertridz nije zapusio iako je stajao preko godinu dana?

Koliko, otprilike, vredi takav stampac jer mi je ponudio da ga proda? Da li se, uopste, isplati uzimati to cudo jer sam video da u SMILEINK refiluju a kazu i da ociste i srede kertridze za 700 din. po komadu?

Razmisljam i o kupovini HP 5150? Sta mislite, da li vredi davati 70-80e ili zbudziti ovaj 640C?

Da li je 640C bolji od 5150 s obzirom da je iz serije 6xxx? Na trzistu ga vec odavno nema.

Pozdrav.

Iskreno,za svaki InkJet je preporucljivo bar jednom u mesec-dva odstampati po jednu stranu u koloru bas zbog kertridza..........
HP 640C je vec istrosena antika,tako da se ja licno ne bi bas baktao sa time (imao sam ga davno,i nije los stampac,ali ovo je 2004 godina :) )
Sada imam 5150 i vredi svaki evro,i ne cudi me mnogo sto je jedan od skupljih na "sceni"......stampac je odlican za svaku vrstu upotrebe (fotografije,obicne slike,text).....vredi svaku paru.....

Rezime: Uzmi 5150 i resices brige stampaca....

P.S.Kertridzi imaju strava kapacitet,i ako na oko izgledaju mnogo majusni....do sada sam istampao boga oca text-a i oko 100-tinak kolora,i ima jos......posle godinu dana,jos nisam istrosio fabricke :)

Poslednja izmena:
Ako 5150 odstampa ono sto je odstampao moj 940c onda stvarno vredi. :-devil-:

Veruj mi na rec,sa ovim minijaturama od kertridza mi stampa vise nego HP840C......

Mislil na izdrzljivost mehanike stampaca i na broj punjenja koji mogu kertridzi da izdrze .

Taj 5150 je prava igracka u poredjenju sa 940c sto se tice kvaliteta izrade .

Inace sa HP-om 940c sam odstampao preko 6.000 listova od kojih su barem polovina bili u boji . Jos uvek nosi fabricke kertridze .

Aman,ako o tome pricas to je O.K. i HP5/6L su zmajevi od stampaca u odnosu na danasnje......ali gde da nadje novi HP940c ili slicno????
HP640C je tek igracka,jer slike koje on izbacuje su smesne.......
Kad bi bilo novih 840/940c bilo bi fino.......medjutim - NEMA....
U izboru koji je trenutno na trzistu kod nas,ipak ostaje najbolji 5150.....

Kvalitet je nakd bio sad vise toga nema.

5150 je sada mozda best buy ali nikad nece moci da sluzi kao serija 9 ili serija 8 . Nikad .

Meda je napisao(la):
Kvalitet je nakd bio sad vise toga nema.

5150 je sada mozda best buy ali nikad nece moci da sluzi kao serija 9 ili serija 8 . Nikad .

Bas cudno. Covek koji verovatno nikada nije ni video nijedan drugi stampac osim 940 tvrdi da je taj najbolji na svetu!? Jesi li ikada video u radu jedna 5150 ? Po onome sto pises, ne verujem. 940 je bio zaista sjajan stampac, ali u SVOJE VREME. Sada je NULA u odnosu na danasnje serije. Kvalitetnije serije, ne ove obicne od 40-tak eura. Tu, neizrecivu glupost da si odstampao 6.000 strana sa fabrickim kertridzima pricaj negde drugde. Ne ovde. 940 ne moze ni po brzini ni po kvalitetu pa ni po robustnosti ni da primirise 5150. Kroz moje ruke su prosli 840 (najbolje se pokazao), 845, 920 i sada 5150.
Ne budi sujetan, nije ono sto imas uvek najbolje. Ja eto izdvajam od svih koje sam probao, 840 i 5150.

Vrh Dno