Šta je novo?

Problem sa hotspot-om

biker

Slavan
Učlanjen(a)
20.07.2005
Poena
360
Imam Mi11 uredjaj i do prosle nedelje mu je hotspot radio bez problema. Sada imam problem da bilo koji uredjaj koji se nakaci na njega nema internet konekciju. U medjuvremenu nisam nista menjao, sve je po starom niti je skoro bio neki update. Naravno internet (data i wireless) radi normalno sa samog telefona. Probao sam cak i sledece da promenim naziv hotspot-u i na trenutak mu proradi deljeni internet, ali posle par minuta prestane da radi. Da li je neko imao slicno iskustvo i ako jeste kako se to leci :)

Da nemaš uključen private DNS kao zaštitu od reklama? Možda on blokira taj uređaj nakačen na hotspot.

Evo sada radi, bio mi ukljucen na Auto, sada sam ga stavio na off.
Hvala puno!!!!

Cini se da ipak nisam resio problem, ponovo ne radi...private dns je na off.

Ja sam pre mesec dana pitao nesto slicno. Naime delio sam moj internet sa telefona na laptop i druge uredjaje.
Posto mi je neogranicena brzina i protok, maksimalno sam iskoriscavao ovo da skidam sve sto mi treba i ne treba. I posle par dana su mi blokirali hotspot (provajder).
Isao sam da se zalim i rekli su mi da je to zabranjeno i da to cak i pise negde u ugovoru sitnim slovima.

Ja sam kod A1, ugovor nikada nisam ni dobio jer sam "produžio ugovor" online, tako da sitna slova nemam. Ali cudno je sto je sve radilo do pre neki dan.

kod A1 je cini mi se max hotspot data onoliko koliko potrosis mesecno protoka (kod neogranicenih neo neo max)

O A1 i govorim, radilo par dana, u medjuvremenu sam nabio bar 100gb protoka i odjednom stalo, nece da radi ni laptop ni tableti, dok na samom mobilnom radi internet.
E da, youtube mi je jedini radio na hotspotu, iako na windows wifi konekciji pise da nema interneta.

Ja sam tek produzio ugovor i imam neogranicen data na godinu dana...

Ja sam tek produzio ugovor i imam neogranicen data na godinu dana...
Nije neograničeno na hotspotu, to je VIP bio napravio haos jer su ljudi uzimali zbog hotspota i onda su posle dodali u ugovor sta moze sta ne može po tom pitanju, tako da je to slučaj verovatno. Probaj drugu karticu i videces

Provericu kada pocne nov mesec...ali nema nekog smisla jer sam u ovom mesecu potrosio ~30GB na hotspot, a taj paket nemam.....

Prosaraj po njihovom sajtu i vidi sta tacno pise za hotspot. Ne znam da li ti resetuju svakog meseca ili ti ugase na neko vreme, samo znam da neograniceno nije neograniceno i ne sme hotspot da se koristi. A ako se koristi tako malo vise kao ti, to je verovatno razlog gasenja.
Mozda i najbolje da pozoves call centar i da pitas koja su ogranicenja za tvoj broj i o cemu se radi. To ti je najlaksa varijanta (ili u setnji svrati u a1)

U mom slucaju nisu mogli videti da mi je ista ograniceno u njihovoj radnji ali je proradilo za mesec dana. Stim da meni obracun nije bio orvog nego negde u sredini meseca. Onda sam jos jednom dobio zabranu sledecegmeseca. I evo sada treci mesec sam ponovo otkocen i vise se ne zezam, tj usput su mi uvalili uz neki najjeftiniji tablet neki bezicni ruter sa sim karticom od 20gb mesecno za neke pare ispod 1000din.

Potvrđujem ovo za blokiranje hotspot-a, ne znam kako je kod nas trenutno stanje ali npr kad sam bio u Egiptu njihova kartica ne daje internet na hotspot.

Prosaraj po njihovom sajtu i vidi sta tacno pise za hotspot. Ne znam da li ti resetuju svakog meseca ili ti ugase na neko vreme, samo znam da neograniceno nije neograniceno i ne sme hotspot da se koristi. A ako se koristi tako malo vise kao ti, to je verovatno razlog gasenja.
Mozda i najbolje da pozoves call centar i da pitas koja su ogranicenja za tvoj broj i o cemu se radi. To ti je najlaksa varijanta (ili u setnji svrati u a1)
Kakva glupost, kao da je bitno da li ga koristim na mobilnom ili na tabletu/laptopu....a da ne pricam o tome da nikada nisam dobio ugovor, tako da ta sitna slova nisam ni mogao da procitam :)

Ako torentujes imas android aplikaciju, pa probaj tako.

Ma jok kakav torrent, samo posao i youtube, netflix

Nazad
Vrh Dno