Šta je novo?

Problem sa hladnjakom

Minja

Čuven
Učlanjen(a)
01.07.2001
Poena
650
Na mojoj grafickoj kartici se odlepio hladnjak sa jezgra. Zanima me da li postoji neki nacin da ga zalepim ali nekim sredstvom predvidjenim za to - neki termalni lepak ili tako nesto. Ako to nije moguce da li se negde moze naci ventilatorcic za graficku - ova ima rupe na sebi tako da bi mogao da se pricvrsti ili zasrafi.

Pozdrav

Minja je napisao(la):
Na mojoj grafickoj kartici se odlepio hladnjak sa jezgra. Zanima me da li postoji neki nacin da ga zalepim ali nekim sredstvom predvidjenim za to - neki termalni lepak ili tako nesto. Ako to nije moguce da li se negde moze naci ventilatorcic za graficku - ova ima rupe na sebi tako da bi mogao da se pricvrsti ili zasrafi.

Pozdrav
Pa sam si sebi odgovorio :)
Ili termalni lepak (pogledaj u Radio klubu) ili neki Cooler tipa Crystal/Blue/Red Orb (bilo u PCC-u, a da li ce ih ponovo dobijati...) ili nesto slicno...

Re: Re: Problem sa hladnjakom

Crni je napisao(la):
Pa sam si sebi odgovorio :)
Ili termalni lepak (pogledaj u Radio klubu) ili neki Cooler tipa Crystal/Blue/Red Orb (bilo u PCC-u, a da li ce ih ponovo dobijati...) ili nesto slicno...
Dobro. A gde je Radio klub? Gde bih mogao da nadjem ventilatorce sada?
Hvala, sve najbolje.

Re: Re: Re: Problem sa hladnjakom

Minja je napisao(la):
Dobro. A gde je Radio klub? Gde bih mogao da nadjem ventilatorce sada?
Hvala, sve najbolje.
Za radio klub pogledaj ovde:
http://www.radioklub.co.yu
mada verovatno ima toga i na drugim mestima (mozda neko od clanova foruma ima, pa je voljan da da malo za jedno (D) :))
Za cooler kontaktiraj Gedzu ili Simpsona (verujem da ce ti oni pomoci da nabavis isti)...
:wave;

Hvala. Dobro narode ko ima "termalni lepak" da zalepim ovaj hladnjak?
Unapred zahvalan.
Miljan

Nazad
Vrh Dno