Šta je novo?

Problem sa HL2

BL@CK DE@TH

Čuven
Učlanjen(a)
03.04.2003
Poena
619
Kod dela kada idem po kanalizaciji.Dodjem do nekih dasaka,koje razbijem da bih prosao,i u nutra stoji neki cova koji nista ne radi.Stoji on tako i nemrda,cak ne mogu ni da ga ubijem.Tu su i neka vrata ali nikako nemogu da ih otvorim.U jednom uputstvu sam procitao da taj cova treba da mi otvori vrata,ali on jednostavno stoji i ne mrda.U istom uputstvu sam video da pre toga treba da me juri neki helikopter.Ja sam video taj helikopter ali on je samo stojao u mestu.A imam problem i sa sejvisanjem.Kada god pritisnem F6 nista se ne desava.Da ne treba da se skine neki patch?

Eh,koliko se sećam igrao sam to odavno,kada se ukoče likovi treba da se spusti konzola i u nju se ukuca AI_DISABLE 0,probaj to valjda će raditi...

(nadam se da ovo nije ne regularan reply)

Poslednja izmena:
Ovo radi ali i dalje imam problem sa sejvisanjem.Upravo mi se desilo to da sam po navici stiskao F6,i onda mi je posle 2h igranja izbacio u win,i ja sad moram ponovo da prelazim pola igre!!! :crash:

Uf,nesećam se da sam imao problema sa sejviranjem,skidao sam doduše neke pech-eve,ali koliko se sećam to je bilo da na hud-u pokazuje ispravan broj granata i jedan je bio da mi radi grafika u DX9.0 sistemu,poshto za n-vidie nije podržan taj mod,ali sejviranje???-secam se da kad god bih je upalio uvek bi mi komande bile na defoltu i ako sam ih pre toga menjao,možda je tu problem ako ne ondah shta da ti kažem,nemoj da radish quik save nego idi na normalan...

A kako u video opcijama da prebacim harware DirectX level sa Dx 8 na Dx 9?Selektovano je Dx 8 i ne mogu da ga promenim.Zavisi li to od graficke karte ( GF4 Ti 4200 )?Cudi me da ovo ne radi kada su Doom 3 i Far Cry radile veoma lepo.

Ne mere... :)

Ti4200 ne podrzava specificne DX9 instrukcije, tako da ti i u DX9 naslovima, tipa FarCry, radi tako sto ih jednostavno zaobilazi...

mat_dxlevel x.x
Tako valjda ide komadna za biranje dx-a.

A zasto nece da mi zadrzava opcije koje sam mu podesio?Namestim mu water reflection na max,texture detail max,characters details na max i shadows na max,i onda stisnem apply,i on promeni,ali kad ozadjem iz options menija i ponovo udljem u njega sve stavi na low.Ovo me jako nervira jer mi igra izgleda ko prvi HL,a nekad i gore.

imash negde na netu fix za sve te navedene probleme, potrazhi ga.

Nazad
Vrh Dno