Šta je novo?

Problem sa HIBERNATE-nece uvek?

M!ST!CX

Čuven
Učlanjen(a)
18.12.2004
Poena
680
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD TR2 2920X @4.3GHz Full Custom Watercooling
Matična ploča
ASUS X399 ROG ZENITH EXTREME
RAM
32GB DDR4 CORSAIR VENGEANCE RGB PRO 3000MHz
GPU
Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition
Storage
Samsung M.2 NVMe 950 PRO 512GB + GIGABYTE M.2 NVMe 512GB + Samsung SSD 850 EVO 250GB + Samsung SSD 860 EVO 1TB + Samsung SSD 860 EVO 1TB + QNAP TS-431P2 @ 12TB
Zvuk
Logitech Z-5500 Digital
PSU
EVGA SuperNOVA G2 850W
Kućište
NZXT H9 Flow
Monitor
27" 27GP850 Nano IPS 180Hz + 27" LG 4K UK650-W + 27" ACER V276HL
Miš & tastatura
Corsair K70 MK.2 & Razer Lancehead Tournament Edition @ Razer Gigantus
Ostale periferije
Razer Nari 7.1
Mobilni telefon
Samsung Galaxy A34 5G
Pametni uređaji
Samsung Galaxy watch 3 45mm
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Naime skoro svaki drugi put posle formatiranja harda i instaliranja WIN XP Professional SP1 hibernate nece da se "enabluje" tj.kad prtisnem enable i apply "on" kaze kao da hibernate file koristi neki drugi proces ?wtf? 😡 .Nekad se enabluje bez problema a nekad ne zasto? sve ostalo radi savseno,svi driveri pocevsi od ploce ,graficke...su instalirani.
Hvala unapred. :banana: :type:

Ne znam tačno gde je problem, ali ne vidim zašto bi ga uključivao i isključivao. Kad prihvati enable jednostavno ostavi tako i uživaj. :smoke:

posle skoro svakog drugog formatiranja harda i postavljanja"svezeg"windowsa nece da se enabluje opcija hibernate,jednostavno nece da se enabluje a nekad je sve bez problema.Ne znam razlog zasto je to tako i ako je sve kao sto rekoh od potrebnih drivera instalirano.

Ja sam na starom kompu imao problem sa hibernate ako uključim "use advanced PM features" (ili tako nekako, ne sećam se tačno, to je bio Win2k koji mi sad nije instaliran a na XP-u ne vidim tu opciju) u Windows power managementu. Problem može biti i zbrljan ACPI u toj instalaciji Windowsa. Jesi probao neku drugu?

Nazad
Vrh Dno