Pozdrav drustvo
Zadnjih 7-10 dana mi na monitoru povremeno izlazi obavestenje da imam problem sa HDD-om, sve sve vidi na slikama
Skinuo sam trial veriju HD TUNE Pro 5.60 i pustio da izvrsi diagnostiku i izbacilo mi je sledece rezultate na slikama, ps HDD je vrlo tih i skoro necujan isto kao i prvog dana, nista ne skljoca i slicno, i da mi ne izlazi povremeno na monitor ovo obavestenje i takodje kada palim komp (na samom pocetku, pre windowsa, izbaci dijagnostiku HDD status bad, i moram da pretisnem F1 da bi nastavio ulazak u Windows, a drugih apsolutno nikakvih manifestacija da je los nema... od kad je kupljen nikad nije vadjen iz kucista i slicno, kuciste otvarano samo 1 u par meseci radi usisavanja prasine.. disk je kupljen aprila 2011te,kao i ostatak kompa, verovatno je ovo nepotreban opis, ali eto da napisem za svaki slucaj, e sad sve u svemu, na osnovu ovih slika i vaseg velikog znanja i iskustva, molim Vas kazite mi u kakvom je stanju ovaj HDD, da li da kupujem novi, ili ovaj moze da se popravi?