Šta je novo?

Problem sa HDD

klaywert

Slavan
Učlanjen(a)
18.09.2008
Poena
309
Naime, menjao sam antivirus i umesto Symanteka koji sam skinuo instalirao sam AVG, nakod restarta se desilo na sve sa druge particije Harda je nestalo, svi folderi su tu ali nema fajlova. Probao sam sa Safe data recovery ali nije pronasao ni jedan fajl, tada sam instalirao Data Recovery Wizard Pro v3.34 koji sve nasao kako treba, sve je tu i vratio sam fajlove ali ni jedan fajl ne mogu da aktiviram, tj mp3 samo stoji nema reprodukcije isto tako i video fajlovi a word datoteke koje su mi u celoj prici jedino bitne otvara ali sa gomilom hiroglifa.

Nista mi nije jasno.

Nista nije prepisano preko njih, tj nisam nista snimao na d: znaci da fajlovi nisu osteceni.

Pomoc bi mi jako znacila.

Nesto malo sumnjam da je problem sa hardom...pre bi rekao da je problem sa Symantec-om.

Tamo gde taj prodje - trava vise ne raste ! :S:

Nakon deinstalacije Symantec-a bilo je najbolje da si odmah reinstalirao sistem. Deinstalacija doticnog je verovatno unistila MFT ili napravila neku slicnu budalastinu...ali sada kad je i recovery program odradio svoje, zaista ne znam sta da kazem, odnosno ne znam da li bi format i reistalacija resila problem. Ako ti nije tesko, probaj...postoji prilicno znacajna verovatnoca da ce svezi sistem pravilno prepoznati sve fajlove sa druge particije.

...jos jednom: gore napisano su pretpostavke i spekulacije - ne bih se kladio da je bilo sta 100% tacno...osim ono o Symantec-u. :d

Nazad
Vrh Dno