carloss
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.01.2006
- Poena
- 309
Imam hard disk od laptopa koji sam stavio u usb rack i koristio kao usb flash disk. Hard je imao dve particije, hteo sam da ih spojim u jednu preko Norton partition managera, medjutim izbaci mi poruku da hard koristi neka aplikacija i da mora da restartuje kompjuter, nakon restartovanja kompa, nije uopste hteo da mi podigne windows, vec samo stoji onaj ekran starting windows i nista se ne desava. Tek kad sam skinuo hard sa usb-a, i ponovo restartovao, onda se podigao windows, medjutim sad kad prikacim usb hard, uopste ga ne vidi, treperi ona lampica kao da radi, windows prikazuje dole da je prikljucen usb mass storage, ali ne vidi hard, ni particije, nista. Norton partition manager ne vidi uopste taj hard vise. Kad ugasim windows, ako je hard i dalje ukljucen na usb, windows nece da se ugasi, samo stoji ekran shuting down windows, tek kad skinem hard sa usb-a, onda se ugasi windows napokon. Ne znam sta se desava, i kako da pristupim hardu. Da li neko zna u cemu je problem, i nije mi valjda crkao hard iz nekog razloga?