Mookey
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.04.2006
- Poena
- 320
Imam Samsunga SATA 2 500GB sa oznakom HD501LJ.Do pre par dana mi je sve super radilo ali se odjednom pojavio plavi ekran.Da napomenem da nista nisam radio u tom trenutku sa kompom.Posle toga nekako sam pronasao neku gresku (ili virus) u boot sektoru 0.Nekako sam to resio i posle toga krenuo sa fresh instalacijom XP-a.Naravno napravio sam nove particije i formatirao ih.
Ali posle svega toga opet me zeza.Treba mu nekoliko minuta da se startuje win,mnogo sporo radi sve,cak i ponekad blokira.Cak mi je i sam pokrenuo pri restartu scan disk i tamo nasao neke greske,i nema bad sektora
Sta da mu radim,postoji li neki program sa kojim mogu da proverim da li je sve ok.
Molim za pomoc sto pre jer sutra hocu da ga nosim u servis,ali pre toga hocu da vidim sta mu je da znam sta da kazem ljudima.
Hvala unapred na odgovorima!!!
Ali posle svega toga opet me zeza.Treba mu nekoliko minuta da se startuje win,mnogo sporo radi sve,cak i ponekad blokira.Cak mi je i sam pokrenuo pri restartu scan disk i tamo nasao neke greske,i nema bad sektora
Sta da mu radim,postoji li neki program sa kojim mogu da proverim da li je sve ok.
Molim za pomoc sto pre jer sutra hocu da ga nosim u servis,ali pre toga hocu da vidim sta mu je da znam sta da kazem ljudima.
Hvala unapred na odgovorima!!!