Šta je novo?

Problem sa Hansol 710D monitorom

sasami

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
07.01.2002
Poena
650
Naime kada povecam osvezavaje preko 75Hz slika je u sredini normalna dok je na levoj i desnoj strani uz ivicu suzena ??? Zasto se to desava i kako da resim taj problem? Probao sam sa razlicitim grafickim karticama i opet isto

Probaj da podesiš size i position. Ako je "mnogo naštelovana" u jednu stranu onda se slika sužava uz pojavu svetle linije na toj strani. Nemoj samo da, kao kod mene, na prvom primerku koji sam imao - uvek je bilo suženo bez obrzira na rezoluciju i podešavanje!
Ako ne može da se podesi (kao u mom slučaju) nosi u Pakom, meni su monitor sredili za jedan dan :cool: Rade ljudi.

hmmm

nije to kako god da podesim poziciju slike cim je preko 75 hz nije dobro mislim ikonice i slova na ivicama postaju suzene?
ipak Pakom ostaje kao krajnje reselje? Koliko su ti naplatili?
steta taman mi je istekla garancija

Mislim da je nemoguće da ti je istekla garancija zato što je ona tri godine. Ja sam prvi primerak dobio i bio je feleričan - zamenili su mi ga u List-u (tamo je kupljen). Posle mi se desio kvar na monitoru i odneo sam ga u Pakom (posle jedne i po godine korišćenja...) i popravili su ga, naravno besplatno zato što je još u garanciji...

mozda

znam da je monitor iz Pakoma kao generalnog distributera, ali je kupljen u Comtelu (jednoj niskoj firmi koja uzima komponente iz pakoma) mislim da Comtel 99% sam siguran daje garanciju samo godinu dana.
Ipak imam telefon pakom servisa pa cu da se raspitam.
Monitor je inace star malo vise od godinu ipo dana.
Hvala Delimire na pomoci
Pozdrav svima odnosno meni i tebi posto smo jedini ovde na forumu:))

Nazad
Vrh Dno