Koristim bubice za slusanje muzike sa telefona kad god se negde krecem po gradu sto je sat-dva svakodnevno. Imam problem sa tim sto mi se posle nekog vremena uvek s**** kontakt na kablu (kod dzeka) i slusalice postaju beskorisne. Prvo cujem krckanje, pa malo vise i na kraju gubljenje zvuka delimicno ili potpuno. Obicno je telefon u dzepu pa svaki korak je jedan mali cim i taj deo kabla kod dzeka trpi opterecenje... i tako posle 2-3 meseca moram da kupujem nove bubice iako su potpuno ispravne osim tog gubljenja kontakta. Zanima me da li postoji neka elektronicarska radnja ili nesto slicno u BG gde se takve slusalice mogu popraviti?
Konkretno koristim iPhone i slusalice koje su pravljenje za njega pa u kablu osim provodnika za prenos zvuka mislim da postoji jos jedna zica koja sluzi za kontrole (play/pause/stop funkcije itd) tako da bi trebao neko iskusan sa lemilicom to da odradi.
Osim toga zanima me jel imate slicnih problema i da li koristite neku preventivu da sprecite ovaj problem? Probao sam da lepim izolir trakom taj deo oko dzeka cim kupim slusalice i to malo produzi vek ali na kraju uvek zavrsim na istom...
Konkretno koristim iPhone i slusalice koje su pravljenje za njega pa u kablu osim provodnika za prenos zvuka mislim da postoji jos jedna zica koja sluzi za kontrole (play/pause/stop funkcije itd) tako da bi trebao neko iskusan sa lemilicom to da odradi.
Osim toga zanima me jel imate slicnih problema i da li koristite neku preventivu da sprecite ovaj problem? Probao sam da lepim izolir trakom taj deo oko dzeka cim kupim slusalice i to malo produzi vek ali na kraju uvek zavrsim na istom...