Šta je novo?

Problem sa grafickom.

miodrag

Slavan
Učlanjen(a)
05.11.2005
Poena
319
Imam problem , pre par dana mi je crkla graficka gf7600. Sve je bilo ok , zatim sam restartovao racunar i pojavile su se linije, kada se pokrene win, izbaci plavi ekran. Izgleda da se Kuler zaglavio i izgleda da je to uzrok problema. Probao sam drugu karticu i sve je ok, ali graficka je vrela posle 5 min koriscenja, Da li je moguce da hladnjak na ploci ili procesoru zagreje karticu, ili je to normalno? konfiguracija athlon 6000, 4gb, ploca m2n32-sli deluxe. :wall:

tesko da mogu da zagreju grafiku osim ako nemas neko bas malo i zatvoreno kuciste pa greju vazduh u njemu i samim tim podize se temperatura svih komponenata pa i grafike

proveri kuler na grafici ocisti ako treba itd .... i pogledaj nekim programom temperaturu cisto da vidis oko kog podeoka se krece

kuciste jeste tj standardna velicina, ali uvek je otvorena stranica. Bas da se ne bi zagrevala.

A napajanje koje imasi u kakvom je stanju,koliko staro...?Koje sve potrosace imas na toj konfiguraciji?Ako imas vise optika i hardova ,mozda tv/skaj star kartu i sl., ostavi po jednu optiku i sistemski hard.Probaj komp sa nekim firmiranim napajanjem u rangu 400-450 w,24 pinskim naravno!Desava se da zbog slabih kineskih napajanja, graficke brljave i da se pregrevaju.Dodaj neki ventil preko cipseta na ploci, tj. kod dela ploce koji se najvise greje

Pa napajanje je chiftek(mislim da je 500 ili 550). Staro je oko 5god. Imam 3 hard diska, jedan dvd. Nikakav dodatni, Jedan hd mmi je u reku 5.25. Sta si mislio kada si rekao, inace imam jedan ventilator na chipsetu, 2 komada na kucistu, i jedan na sistemskom hd. Da li da stavim da ventilatori ubacuju ili izbaciju iz kucista. I kako da proverim da li je napajanje ok. Mislio sam da kupim ati 5750, ali sam se zabrinuo zbog zagrevanja.

nemam pojma sta da radim, posto sam se sada zabrinuo zbog kucista. probacu da vidim sa ugasenim hd, kako radi.

Nazad
Vrh Dno