Šta je novo?

Problem sa grafickom

Rolle

Čuven
Učlanjen(a)
17.11.2004
Poena
620
U sred koriscenja kompa monitor se ugasi sam od sebe(i led dioda na monitoru blinkce kao da sam regularno iskljucio komp).Uglavnom se desava prilikom igranja.U pocetku sam mislio da nije do pregrejanosti kartice ali npr. C&C3 igram kolko hocu a kad udjem u Civ4 vec posle nekih 30-40 minuta(nema bas neki tacan period) monitor se ugasi.Nakon resetovanja sve radi ok ali posle nekog vremena u odredjenim aplikacijama ponovo ista stvar.Kartica je Safirov Radeon 9800(obican,ne Pro ili Xt varijanta) koji nikad nije klokovan kao i ostatak masine.Drajvere sam skoro stavio nove i nije bas puno pomoglo.Pa ima li ko ideju sta mi je ciniti a da to nije :crash:

imao sam slican problem koji je resen novim napajanjem..e sad pitanje je da li je i kod tebe isti slucaj

Poslednja izmena:
Ati 9800 mlogo voli struju,dakle napajanje jace...

Sicky : Ne mogu da pristupim linku,aj molim te proveri da nisi pogresno napisao link.

freezer : napajanje je 400W,nije Kinesko ili neko slicno narodno.Pored graficke imam jos AMD64 3000+,2x512 MB RAM Gail,Chaintech VNF3-250,WD 250 SATA,modem,DVDRW i TV karticu.Do sad je sve radilo ok(skoro 2 godine) i bez igara ne pravi probleme.
Da li postoje programi kojim mogu da proverim da li mi komponente rade dobro?

Nazad
Vrh Dno