Šta je novo?

problem sa GMAILOM

• Začetnik teme Začetnik teme nex999
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

nex999

Znamenit
Moderator
Učlanjen(a)
20.10.2004
Poena
1,005
Moja oprema  
CPU & Cooler
Core i9 14900KF*Noctua NH-D15
Matična ploča
MSI MAG Z790 Tomahawk WiFi
RAM
Corsair Vengeance DDR5 64GB 6400MHz
GPU
Asus TUF RTX4090
Storage
2x 2TB Samsung 990 PRO NVMe M.2
PSU
Corsair HX1500i
Kućište
NZXT H7 Flow
Monitor
LG Ultragear 27GS95QE-B, LG CX
dakle od skora je pocelo da se desava sledece: kad dobijem mejl sa bilo kakvim attachmentom, bilo da je zip, rar ili obican jpg, link na koji treba da kliknem da bi ga skinuo pojavi se na milisekund i NESTANE? Dakle dobijem mejl samo sa tekstom poruke, ako ga ima i nista vise... :wall: :wall: :wall: i onda moram da rodim mecku rifresujuci stranicu samo da bi ubo download link pre nego sto nestane... :d
koristim mozilla firefox oduvek, i znam da ranije nije bilo problema sa ovim, bar ne sa prethodnom verzijom browsera, tako da mi stvarno nije jasno u cemu je stvar?Ili je gmail poco da brljavi?

I kod mene se to desava isto sa firefoxom na jednom racunaru , dok je na drugom sve ok, i resavam na isti nacin kao i ti 😀 znaci brzina 😛😛😛😛 Ali jos jedan problem imam , gmail mi se po defaultu ne otvara u HTML, pojma nemam sto. Kad ga prebacim na hmtl , samo krene da prebacuje i dobijem blank stranu... i trika nema da ga prebacim sem ako odem na ovu stranu http://mail.google.com/gmail?nocheckbrowser.

Jestte da sam malo spamovao ovaj thread ali sorry

Skinite najnoviji paket za Java jezik, Gmail se oslanja na njega tako da moze da bude to. Meni u IE lepo radi sve.

Mislim da mi se to i desilo kad sam instalirao limeware , pa je limeware sam skinuo javu . To nije ta ?

Ili mozete samo gmail stranu da otvarate u Ie a za ostalo koristite
firefox ili sta god.... 😉

Meni se slicno desafa i sa Safarijem na MAC-u. Nekad jednostavno luduje Gmail. U IE radi normalno. Inace, Mozzila pravi Safari... tako da... izgleda gmail nesto ne voli njihove proizvode...

ZoNi je napisao(la):
hm... sumnjam da Java ima veze sa Gmailom 🙂

pre se radi o nekoj optimizaciji za odredjeni browser 😀

Dakle stvarno! Jedini ZoNi razmislja glavom 🙂)
Cenim da vas odkacinje neka ekstenzija FF-a. Greasmonkey npr. ili slicno. Eventualna postavka za JavaScript u opcijama FF.

Koliko se secam Gmail je optimizovan za I.E i najbolje je njega koristiti za to ili nasetovati mail client da radi sa gmail-om. 😀

Lose se secas iliti secas se dobro ali ne znas trenutno stanje. Gmail radi isto sa oba brauzera vec duze vreme.
Problem koji ljudi imaju moze da potice od FF ako je verzija manja od 1.1 (okvirno) i ako imaju instalirane neke ekstenzije tipa Adblock, Flashblock, java script manipulatore.
Cista instalacija FF 1.5 radi od starta bez problema. Korisnici su ti koji ih naprave 🙂

dakle imam isti problem ali ja ga resavam na srpski nacin
zamolio sam sve koji mi salju attachment da preimenuju extenziju fajla u nesto a u poruci da mi kazu koja je extenzija u pitanjiu i tako radi .Rekose mi da gmail brise sve attachmente zato sto misli da su virusi !!!!!!!??????
u principu "slika.jpg.glupigmail" kao attachment prodje isto tako i zip i orar i ostali

Ali zaboravih da dodam da mi FF 1.5 radi OK sa Gmail-om...

freelancer je bio upravu, kad se iskljuci adblock sve je cool, e sad kako u ovoj filter listi da nadjem sta uzrokuje taj problem da ne mogu da otvorim gmail u html varijanti.
Evo je lista u attachu pa ako neko zna , thnx unapred .

Prilozi

Sine, da me platis da pregledam taj fajl, jesi cuo?! 🙂
Ovako, uradio sam search na google i nasao par stvari od kojih se dve tri ticu gmail odnosno googlemail. Pogledaj nesto oko toga da izbacis.

e pored takvih prijatelja, neprijatelji... 😉
javi ako skines nesto sa liste i proradi, sta je bilo.

ebemliga, al mislim da nije ff krivac...evo kad otvorim onaj mejl sa kojim sam JUCE imao problema sad attachmenti stoje tu, ko da je sve u redu...WTF???
@mitronije: i ja sam cuo nesto slicno

Nazad
Vrh Dno