Šta je novo?

Problem sa FX5700??

Uplink

Slavan
Učlanjen(a)
14.01.2006
Poena
309
Imam jedan mali problem sa grafikom....Imam Asus FX5700TD/128ddr i desava mi se da sa bilo kojim novim drajverima mi seckaju filmovi,a sa starim lose radi u igricama ???Ima li neko predstavu sta moze biti???
Pozz :wave:

Probaj sa novim drajverima za plocu ili probaj neki drugi divx codec, probaj i drugi divx player, svasta se desava. Ja sam pre neki dan pustio film u MV2 playeru koji sam odavno koristio i slika ima neke linijice, boja nije kako treba, nema sanse da se gleda. Pustim u BS plejeru, radi. Posle toga radi i u MV2. Reinstalirao divx codec i sve bilo OK.

Probao sam sve to,ali nista mi nije jasno....Radila je lepo...

A reinstalacija sistema? Znam da je to smaranje ali na kraju je to poslednje resenje sto se tice software-a.

milanj je napisao(la):
A reinstalacija sistema? Znam da je to smaranje ali na kraju je to poslednje resenje sto se tice software-a.

...To sam uradio 4 puta za redom,mozes misliti koliko sam prso....Niko ne zna o cemu se radi, mislim strasno..............hvala
:wave:

Mogu da zamislim kako ti je bilo, a da probas da iskljucis u biosu opciju fast write? Vidi u biosu gde ti je to pa pokusaj tako.

Mislim da Fast write nema nekog uticaja na nvidia kartice. Imao sam dugo vremena istu takvu kao tvoju ASUS V9570/TD i najbolje radi sa driverima verzije 71.89, brzo i u igricama divx bez problema znaci kompletno resenje. Probaj. Ako nemas tu verziju mislim da na www.guru3d.com drze i te starije verzije pa skini....

Nazad
Vrh Dno