Šta je novo?

Problem sa FX-8300

mark029

Poštovan
Učlanjen(a)
11.07.2016
Poena
70
Pozz raja, imam problem sa procesorom kupio sam mu pre nekih mesec dana novo hladjenje Lc power 120, ono sa 8 rebara, sve je bilo full do pre dva dana kada mi je poceo da se procesor greje odnosno kad ne radim nista dodje mi temp od 55 do 66 stepeni aj nije to hoororrororo, ali gledajuci na staru temp koje je bila ispod 35 mi je sad ovo veoma puno... Moram napomenuti da sam menjao sistem pre 3 dana, a juce sam ga "izribao" od prasine... Pasta nije tako brzo otisla pa da sam stavio i tovatnu mast ne bi tako o'sla brzo :D Pomagajte <3

Pogledaj u biosu prvo, mozda HW monitor brljavi.
Pogledaj i procese u pozadini u task manageru...mozda i nije u idle.

U biosu nekih 43-45.... Ma probao sam i CoreTemp ista prica... Ne kontam na cega mislis kad kazes idle?

Jel na ovo mislis? ili ipak ne, posto zauzima 2 posto CPU-a Ali ipak je na 87 sto znaci da CPU ipak nesto radi tj. da je na 99 onda je procesor cist odnosno ne radi nista... SVCHOST.EXE mi krlja tih 13

Poslednja izmena:
Zakacio si neku gamad, verovatno miner virus, cisti to ili ako ti je lakse reinstal

Da probam da izvucem dijagnozu pomocu PeerBlock-a?

Skini Malwarebytes pa procesljaj...

Malwarebytes Anti-Malware ili hitman, data ti je dijagnoza problema.

Skenira, skinuo sam Malwarebytes pa cemo videti...

Evo gotovo skeniranje kaze da nemam nista, tj. bilo mi samo onaj neki dodatak za google i to je to nigde Minera...

Aa onaj dosadni HRONICNI :D SweetPage... Otklonio sam ga.. Sad cu i hitmana da probam...

Eee sad jel to ili nije nzm... Sve u svemu izbrisao sam sve sad cu da ga restartujem i da vidimo...

Stavim na High kliknem ok izadjem ponovo udjem i opet bude na Balanced...

edituj post, nemoj da pišeš više komada....
jel si restartovao? kakvo je stanje?

Al sad kad udjem u HW monitor ne izbacuje mi nista... Ok editovacu

Poslednja izmena:
Evo restarovao sam ga i odma sam upalio Hw monitor i task manager i cim mi se u pozadini upalio odma je temp porasla... sve dog ke System idle bio 99 temp je bila ispod 35 stepeni

NAPRAVIO SAM HVALA VAM LJUDI OD SRCA!! NASAO SAM NA NETU KAKO SE OTKLANJA SVCHOST.EXE PROBLEM HVALA VAM <33333333 TEMP MI JE SADA ISPOD 35!!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno