Šta je novo?

Problem sa forceware 81.85.

• Začetnik teme Začetnik teme Ralex2
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ralex2

Slavan
Učlanjen(a)
05.05.2004
Poena
319
Regularno sam deinstalirao stare forceware 77.77 i otklonio ostatke pomocu driver cleaner-a. Kada pokrenem forceware 81.85 instalaciju, sve regularno dodje do next prozora, potvrdim, dodje do onog dela kada se nakratko ugasi monitor. Kada se vrati slika nakon jedne sekunde se skroz zacrni ekran i u gornjem levom uglu se pojavi mala, bela, horizontalna, treptajuca crtica (podsetila me je na dos🙂). Tada kompjuter skroz zablokira i mora reset. Posle toga nece uopste da se digne WinXP, nego ponovo crn ekran (doduse, bez crte) posle ucitavanja biosa i blokaza. Posle sam otisao u safe mod i pise u add/remove normalno nvidia i bez problema se deinstaliraju. Ponovio sam jos jedanput ceo postupak i opet isto. Forceware 77.77 bez problema radi. mLaki je probao kod brata od tetke i sve se bez problema instalira i super radi, mada njegov Leadtek nije flesovan, a moj jeste. Tako da eto, molim za pomoc.

Do flesovanog leadtek-a nije sigurno jer meni radi bez problema sa tim drajverima.

Necu da tvrdim dok ne proverim na mojoj masini, ali.... cini mi se da doticni drajveri su malce "netolerantni" prema klokovanim karticama. Kod mene je sa 77.?? memorija isla glat na 570 a sada nece preko 550MHz. E, sad, to je nesto sto sam onako u trku primetio.... pa kad malo se poigram na tu temu znacu koliko stoji ovo moje opazanje.

teletabis je napisao(la):
Necu da tvrdim dok ne proverim na mojoj masini, ali.... cini mi se da doticni drajveri su malce "netolerantni" prema klokovanim karticama. Kod mene je sa 77.?? memorija isla glat na 570 a sada nece preko 550MHz. E, sad, to je nesto sto sam onako u trku primetio.... pa kad malo se poigram na tu temu znacu koliko stoji ovo moje opazanje.
Evo i ja iz sopstvenog isqstva potvrdjujem da je serija>8x.xx netololerantnija prema OC.Ja imam Asusa 6600 agp,i mogu da ga jedino na silu klokujem(radi bez problema tako) samo preko systoola,a zatim da to sacuvam preko riva tunera 15.7 preko save.U display prop. nikako ne moze da prodje test cak ni sa 360 Mhz za gpu(a sa 77.74 je isao bez problema na 430...),Problem je u driverima na neki nacin...

Samo sto je problem sto ja moju nisam ni klokovao.

Nazad
Vrh Dno