Šta je novo?

Problem sa folderima posle trojanca

Doll Parts

Slavan
Učlanjen(a)
17.02.2006
Poena
320
Imao sam autorun.inf virus kojeg je NOD obrisao,medjutim posle njega je ostao problem.. Win nikako neće da prikaže skrivene foldere. Posle uključivanja ova opcija se automatski vraća na skrivanje čim se box zatvori.. Da li neko zna kako se to može srediti?

meni donosili 2 kompa sa tim problemom i resenje najoh na netu:

Start >> Run >> regedit
find this key: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced. Go to the rightside of the window, where the values are. Find the value "Hidden" . Rightclick it and modify it to 1.

meni donosili 2 kompa sa tim problemom i resenje najoh na netu:

Start >> Run >> regedit
find this key: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced. Go to the rightside of the window, where the values are. Find the value "Hidden" . Rightclick it and modify it to 1.
Meni ovo nije pomoglo, opet vrati na "do not show hidden file..."

Koji je najlakši način da se reši ovaj debilni problem, iz total commandera se vide ti hidden folderi, ali iz explorera nikako neće?

Otvori Run - cmd
otvori drajv koji ti treba [npr kucaj i: da ti otvori flesh]
kucaj
attrib -r -s -h -a *.* /d /s

Meni je pomoglo, javi kako je kod tebe.

Najednostavnija varijanta je koriscenjem total commandera - u njemu otvori mogucnost da se vide skriveni fajlovi, obelezi skriveni fajl a nakon toga Files-Change attributes i tu decekiraj hidden i ok
Pomaze kada windows to isto nece da uradi.

Nazad
Vrh Dno