Šta je novo?

Problem sa Flashom u MSN-u - "Flash player required"

ikonoklast

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
26.05.2006
Poena
825
U pitanju je Windows Live Messenger Beta 9.0.1407.1107, OS Vista Home Premium. I pored toga sto sam instalirao najnoviji Flash player sa Adobe sajta i restartovao MSN i komp vise puta, stalno dobijam ovu poruku. :wall:

flashbo5.jpg

Ima li neko resenje ?

Pa jedino da probaš da počistiš sve od aktuelne instalacije pa onda od nule.

Taj Flash player je baš čudan... Meni je par puta prestajao da radi u ICQ (a radi u browseru itd). Onda sam reinstalirao pomoću lokalnog instalera, pa proradi. Potom je opet otkazao u ICQ, ali više ni lokalni instaler nije pomogao, ali je proradio posle on-line instalacije.

Mislis od nule MSN ili Flash ? I kako da ocistim sve tragove ? U Registry ili ?

Mislis od nule MSN ili Flash ? I kako da ocistim sve tragove ? U Registry ili ?
Prvo Flash, ako ne pomogne onda i MSN. Ne znam kako da očistiš, ali verovatno ima saveta na Netu, možda i neki program koji to radi.

Ma popele su mi se na glavu takve stvari... U IE prestale da mi se otvaraju PNG slike. Našao rešenje (REG), onda posle par dana prestale da se otvaraju (neke) JPG slike, nego "save as". Pošto sam znao rešenje za PNG napravio sam rešenje za JPG, a onda za svaki slučaj i REG fajl koji rešava problem istovremeno za PNG, JPG ali i za BMP i GIF, zlu ne trebalo.

Resio sam problem tako sto sam instalirao Flash iz IE-a 🙂. Kao da sam znao... 🙂

Nevezano sa problemom, kakav je WLM 9.0 beta? Je l' ima nekih većih bagova? Nove opcije?

Nazad
Vrh Dno