theemp
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 14.11.2009
- Poena
- 169
Primetio sam da na velikom broju starijih mašina flash player dosta laguje. Uglavnom su to 462,754,478 mašine, mada sam pre neki dan naleteo na neku AM2 ali sa nekim slabim Sempronom čini mi se na 1.9 GHz. Na svima poprilično laguje, negde stalno negde samo pri fullscreen-u. Neke od tih mašina sam preinstalirao, skidao najnovije drajvere i enable/disable hardware acceleration nije pomoglo. Probao i sa HTML 5 i možda je čak i gore.
Uglavnom kada se pusti nešto u flash-u na tim mašinama zauzeće procesora ide na 100%. Najnovija verzija flasha zahteva 2.33 Ghz procesor, a dosta tih mašina nema toliku brzinu. Negde sam se igrao skidao starije verzije i bude bolje. Ali naprimer onda nemam prikazane dugmiće za kontorlu ili ne mogu da izađem iz fullscreen moda.
Sada me interesuje da li ima neka kombinacija starijeg pretraživača i verzije flash plejera koji tečno rade na starijim mašinama?
Uglavnom kada se pusti nešto u flash-u na tim mašinama zauzeće procesora ide na 100%. Najnovija verzija flasha zahteva 2.33 Ghz procesor, a dosta tih mašina nema toliku brzinu. Negde sam se igrao skidao starije verzije i bude bolje. Ali naprimer onda nemam prikazane dugmiće za kontorlu ili ne mogu da izađem iz fullscreen moda.
Sada me interesuje da li ima neka kombinacija starijeg pretraživača i verzije flash plejera koji tečno rade na starijim mašinama?