Šta je novo?

Problem sa flash memorijom

MIB

Slavan
Učlanjen(a)
06.02.2006
Poena
330
Moja oprema  
CPU & Cooler
haswell pentium g3220
Matična ploča
msi h81m-p33
RAM
16gb ddr3 hyperx fury
Storage
512gb kc600
Zvuk
sb x-fi surround 5.1
PSU
lc500h-12 v2.2
Pristup internetu
  1. Optički internet
Da neko ne pomisli da sam slep kod ociju i da sam promasio forum, nisam :S:
Imam klasican HDD problem sa izgubljenim podacima pa je to razlog sto sam postavio temu ovde jer ce se problem resiti pre. Dole sam okacio sliku i log onoga sto imam sada. Umesto podataka dobio sam folder sa imenom found.000 koji je pun fajlova sa imenom od FILE0000.CHK do FILE5499.CHK koje je win "spasao" iako ga niko nije terao na to. Tek sam danas primetio slucaj kada sam hteo nesto novo da snimim na flesh. Velika vecina je velicine 16KB.
Na slici se vidi datum dogadjaja, a to se sesilo juce navecer. Posto mi se desavalo i ranije da win detektuje problem sa fleshom koji u stvari nikad nije ni postojao, tako sam ga i juce pustio da odradi posao jer je uvek sve bilo u redu, medjutim danas imam sta da vidim. Unakazeni podaci :zgran:
Da li je neko imao ranije ovako nesto. Molim vas za pomoc, da li je moguce povratiti fajlove, svi su ocigledno tu, samo malo drugaciji :S: da li je moguce uraditi neko spajanje podataka kao u total komanderu ili neki reverse ili pomocu nekog programa... mozda getdataback... mozda nesto drugo... nesto... bilo sta... bitno mi je...

Prilozi

• jebeni win.PNG
    jebeni win.PNG
    72.9 KB · Pregleda: 67
  • bootex.txt
    15.8 KB · Pregleda: 1,904
  • problem iznutra.PNG
    problem iznutra.PNG
    34.4 KB · Pregleda: 63
To je klasicna fora koju windows-ov chkdisk odradi kada pronadje neke nepravilnosti na fajlovima. Verovatno je da si ti imao nekih problema sa usb-om kada ti je on to odradio, medjutim chkdsk cesto ume samo da poveca probleme. Meni su takvi fajlovi nastajali kada mi se restartuje komp dok mi radi tv kartica. Da nisi mozda vadio usb iz porta dok su ti neki podaci sa njega otvoreni?
Jedino sto mogu da ti preporucim je da koristis neki od programa za vracanje podataka i pokusas nesto od toga da povratis.

program koji to radi zove se :

CHK-Mate..................

Nazad
Vrh Dno