Šta je novo?

Problem sa Flash i Shockwave plejerom

NixyJungle

Čuven
Učlanjen(a)
02.12.2002
Poena
620
Reinstalirao sam windows pre jedno mesec dana, ali imam problema sa flash-om. Instalirao sam ga preko adobe-ovog sajta, cak sam i skidao neke najnovije verzije i sl. instalirao sam i shockwave player, ali i dalje ne mogu da vidim neke klipove na netu, recimo na you tube ne mogu dosta klipova da vidim.

U cemu je problem i zasto kompjuter odbija da pravilno instalira ova dva programcica. Ako imate direktan link za download verzija koje rade na vasem kompu, bilo bi dobro.

Hvala unapred i poz.

Ja stvarno ne razumem zašto su oni negde zatrpali standalone instalere (koji postoje) i niko živ ne može da ih nađe. Nedavno sam i ja imao sličan problem (naprasno prestao YouTube d aradi u browseru, lokalni FLV player je normalno radio i to ne pomoću ffdshow). Evo, na ovom ruskom FTP-u imaš najsvežije verzije standalone instalera i za Shockwave i za Flash (neverovatno, jedino tu nađoh). Problem je što ovaj FTP prima samo nekoliko korisnika istovremeno, pa se može desiti da duže čekaš da te pusti unutra:

ftp://ftp.prima.susu.ac.ru/pub/windows/internet/www-plugins/

Trazi da se logujem. Jel idem na anonymous, pa upisem bilo koji mail. Ja upisivao neke free mailove i neke sa domen mojih sajtova, ali kaze da imaju listu zabranjenih domena pa nece. Nemam pojma. Jel mozes da okacis na rapid share pa da skinem.

Hvala unapred.

Hvala. Skinuo sam i instalirao, sad cu da proverim da li radi.

Hvala jos jednom svima.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno