Šta je novo?

Problem sa filmovima na TV-u preko USB porta

thedraganche

Cenjen
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poena
154
Pozdrav ljudi,
Dobio sam pre nekoliko dana televizorcic, u pitanju je Adler DLED LE-32D5 , 32 inca dijagonala,sve radi super,za sada sam zadovoljan,ali imam jedan problem koji me iritira,Tv pozadi ima USB port,na fles nabacim film,ubacim unutra i kad pustim sve radi lepo,ocita i film i prevod i sve,al iradi (zavisi od filma) odredjeno vreme i prekine,i vrati film na pocetak . Neki film posle 10,neki posle cak 40ak minuta,ali uvek prekine. iste te filmove na kompu preko GOM-a VLC-a i slicno gledam bez problema,samo ne razumem zasto ovde prekida. Filmovi su u MP4 formatu,obicno skinuti pirati naravno "720 ili 1080p" 1-2gb velicine. Zna li neko sta je problem? Je l ido TV-a? Flesa? Ako neko moze da pomogne,bio bih zahvalan :/
Hvala

Problem je ocigledno u losem playeru ugradjenom u TV.
Pisi uvozniku ili proizvodjacu tog jeftinjaka.

Pozdrav,
ja sam takodje kupio gorespomenuti tv ali za razliku od draganche-a ja uopste nisam zadovoljan.Pitanje za draganche-a je kako kod njega izgleda slika?Sta koristi za gledanje tv-a, kablovsku,iptv ili nesto drugo? Jel digitalna ili analogna? Ja koristim iptv i kod mene je slika raocaravajuca.Probao sam sa svim podesavanjima, kojih i nema mnogo samo osnovna, i nikako da sobijem pristojnu sliku.uvek je nekako mutna nedefinisana.pozadinsko probijanje mi je vidljivo po celom panelu pa crna i ne postoji maltene.Skinuo sam i film sa net-a u 720p rezoluciji da vidim kako to izgleda da li je tako samo do iptv-a ali film takodje izgleda ocajno.napominjem da je film bio bas 720p tezak nekih 9gb.E sad poslao sam signal sa kompa do tv-a kompozitnim kablom pa mu je to mozda umanjilo kvalitet ali slika na mom starom crt monitoru je oduvala navedeni tv.
Ima jos jedna interesantna stvar kod ovog tv-a.
Kad pritisnem na daljinskom info dugme u vrhu ekrana mi se pojavi 1080p i.To mi je jako zanimljivo.Da li to ovaj tv radi neki scaling na 1080 ili sta?Mozda je zbog toga i losija slika jer bi o trebao da bude 720p?Nikako nisam mogao da nadjem neko podesavanje za izbor neki da ga prebacim na 720p.Ako neko zna molio bi da mi malo pojasni ovu pojavu zasto 1080i?
Takodje dranche proveri jel i kod tebe isto pise?Bas me zanima?

Nazad
Vrh Dno