Šta je novo?

problem sa FIFA 2007, nba live 2007, i ostalo...

mikelebg26

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
09.10.2005
Poena
319
Da li je moguce da mi ova igra na ovoj konfiguraciji radi slabo?!? Video podesavanja su mi 1280X1024, na high. Kad igra pocne, vidim da recimo kada se sutne lopta, kao da secka, jako je cudno, nije to ono klasicno seckanje, nego kao da slika kasni, nemogu to da opisem. Iskoristio sam FRAPS da izmerim fps u toku igre, i izbacuje mi da ima 69-70 fps sto je prakticno nemoguce. Ja mislim kao da je ovde negde problem u renderingu ili tako nesto,nisam siguran. Pre mesec dana sam gledao na "game over-u" prikazivanje ove igre, i sve je radilo savrseno kod njih, a mislim da sa ovom mojom konfiguracijom, igra bi trebala da radi potpuno normalno jer je moja masina tri puta jaca od recomended. Kada spustim rezoluciju na 1024X748, ista stvar se desava, a fps je 69-70. Zar to nije cudno?? Driveri koje koristim su 91.47 , i bilo koje drivere da stavim, uvek je isto. Ako na ovoj konfiguraciji igra radi ovako slabo, onda stvarno sve u *****, ili mislite da je negde problem u konfiguraciji negde??
Isto se desava i sa "Nba live 2007", kad recimo dobacujem loptu, nije cista slika, vec kao da secka,slican problem kao sa fifom.
Da li neko zna u cemu je ovde problem?

To je stvar koja me je kod fife uvek nervirala i zbog toga sam je i batalio skroz. Kod mene je zakucana na 85fps a lopta se i dalje teleportuje po ekranu (iz principa sam presao na pes i nisam se pokajao)!!!

Prihvati to tako ili menjaj sport, tj proizvodjaca tih sportova :wall:

Hmmmm.. ja se igram na laptopu : sempron 3500+ 512 Mb ATI X1150 i igra u 1024*768 leti - sve naravno na high. Nikakvih anomalija tj usporavanja ili ubrzavanja. Verovatno su driveri. A pokusaj da iskljucis drugi CPU - koristi samo jedan za igru. Na toj masini bi stvarno trebalo da radi odlicno.

Vrh Dno