Šta je novo?

Problem sa FIFA 2005

uskmarko

Čuven
Učlanjen(a)
09.01.2004
Poena
645
Sa Forceware-om 66.93 WHQL igra totalno brlja, a kada stavim 61.21 (original MSI drajver non-WHQL, star 7 meseci) onda radi OK. Ostale igre (doom3 i cod:ue rade bolje sa novim drajverom)...

Graficka je MSI FX5900sp

Jeli ovo do fife ili do mene?

jox je napisao(la):
mani doom3 i cod:ue.
Jesi li probao da li ti radi PES4? :D

Nakon konsultacija sa Google-om ispostavilo se da je problem do FIFE. Jednostavno ne radi kako treba sa 66.93, masovna je pojava.

Inače, Doom3 mi radi dosta bolje sa 66.93 - igram na high i ide dosta glatko, ne i savršeno ;) - a i CoD:UE radi bolje sa 66.93. Ipak 7 meseci nije malo za drajvere...

uskmarko je napisao(la):
Nakon konsultacija sa Google-om ispostavilo se da je problem do FIFE. Jednostavno ne radi kako treba sa 66.93, masovna je pojava.

Inače, Doom3 mi radi dosta bolje sa 66.93 - igram na high i ide dosta glatko, ne i savršeno ;) - a i CoD:UE radi bolje sa 66.93. Ipak 7 meseci nije malo za drajvere...

Inače, treba samo isključiti V-sync u drajverima i onda radi i sa 66.93...

Da definitivno je problem sa v-syncom. I to ne samo u fifi nego i u gomili drugih igara, te ukoliko ti nesmeta da ti se texture seckaju ti iskljuci gore pomenuti, a ako ti smeta onda ostavi starije drivere koji su losiji po performansama!

Tacno je za V-sync... ja ludak nisam odmah pogledao ovamo kada sam promenio drajvere.
I definitivno je mnogo brze sa novim drajverima. Stavio sam 67.02 (idu uz Riddick-a), a prethodni (61.77) nisu brljali sa V-sync, ali mi je glavni meni bio nevidjeno usporen i fps u samoj igri nesto nizi.

Nazad
Vrh Dno