Šta je novo?

Problem sa fb

Tatjana.

Zapažen
Učlanjen(a)
17.08.2025
Poena
1
Potreban savet!!
Kad udjem na fb u deo uredjaji na kojima ste prijavljeni stoji moj tel+jos 1.Kad kliknem na to nemam opciju da vidim koji je taj +jos 1 vec samo pise-nedavno prijavljivanje Beograd,Srbija juce u 04:37(nisam bila u Bg,nisam bila budna u to vreme).Kad promenim lozinku na fb stize mi kod na mail koji mi trazi da ukucam(ne ukucavam nista),pola dana-dan stoji da sam prijavljena samo na moj tel posle toga se opet pojavljuje+jos 1.Da li neko moze da mi objasni sta se to desava,i ako nisam postavila pitanje na pravom mestu da me uputi gde treba? Hvala.

Jeste li probali opciju da se odjavite sa svih uredjaja ili da se odjavite sa konkretno tog uredjaja? A to sto se lokacije tice, ne mora da znaci da je tacna, meni trenutno stoji Kraljevo iako nisam ni blizu Kraljeva, mada sto se vremena tice to jeste cudno.

Postavi dvostepenu autentifikaciju, odjavi se sa svih uređaja i prijavi se samo na svoj telefon.

Imam postavljenu.Ali sada kada sam htela da proverim salje mi mail iako sam namestila da mi salje poruku na whatsapp 🤯.
Da li ima neko iz Kraljeva da to moze da mi pogleda i pomogne da resim,naravno sve ce biti placeno..

Vrh Dno