Šta je novo?

Problem sa Facebook-om

artur

Čuven
Učlanjen(a)
20.07.2003
Poena
630
Puca mi Facebook i to i na Firefoxu i na Exploreru (Windows 7 x64), uglavnom pukne kada se otvara poseban prozor sa slikama ili YouTube linkovi, instalirao sistem iz pocetka ceo sistem i opet isto, sve ostalo mi radi savrseno. Pomislim da je provajder Orion medjutim preko mobilnog (android) Facebook mi radi savrseno. Sto se tice Firefoxa, Facebook kada blokira mogu ponovo da se ulogujem tek kad obrisem Cookie. Probao sam i Waterfox i ista prica. Sve radi dok ne krenem da otvaram linkove. Da mozda nije Flash player.
Vise ne znam sta moze da bude.

Evo da se i ja ukljucim,posto imam takodje jedan problem.Od sinoc chat me zeza.Ne prikazuje mi dostupne prijatelje,vec mi drzi samo 3,i kada jesu i kada nisu tu,pise da jesu.Evo slike,ako neko zna kako da resim problem,neka pomaze:)
fc31nk.png

Koristio sam pretragu ljudi na facebook-u po osnovu kriterijuma grada, i slao sam dosta zahteva.

Sada ne mogu da pretrazujem ljude filtrirajuci grad, samo mogu po imenu da pretrazujem. Posto imam jos neki stari profil, probao sam da to isto uradim i na njemu, medjutim isto mi se desava, ne pokazuje mi filter po gradu. Ocigledno da prepoznaje sada facebook sve te naloge i povezuje ih sa mnom.

Moze li nekako ovo da se izbegne? Da dodjem do te pretrage filtrirajuci grad

Nazad
Vrh Dno