Šta je novo?

Problem sa expansion-om za CIV

genijalcin@23

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
16.06.2003
Poena
440
znaci expansion pack radi lepo, sve dok se ne sastanem sa nekom drugom civilizacijom, kada pri zavrsetku pregovora, odmah mi izbaci poruku o nekoj greski u win i naravno nazad u win. Zanimljivo je da se to desava samo kada ja zapocnem razgovore?!? jel se ovo nekome desavalo?

Nisi napisao za koji Civ, pretpostavljam CivIII. Imas vise patcheva za tu igru, mislim da ti je to problem. Samo, moraces da na nadjes i patch za patch ;) mislim crack, jer patch menja exe datoteku. ctp;

srdjan_r je napisao(la):
Nisi napisao za koji Civ, pretpostavljam CivIII. Imas vise patcheva za tu igru, mislim da ti je to problem. Samo, moraces da na nadjes i patch za patch ;) mislim crack, jer patch menja exe datoteku. ctp;

jel moze neki patch ili link za patch na PM (da ne bude posle...), npr. za verziju 1.29 ili noviju? unapred zahvalan

genijalcin@23 je napisao(la):
...

jel moze neki patch ili link za patch na PM (da ne bude posle...), npr. za verziju 1.29 ili noviju? unapred zahvalan

Imam ga kuci, poslacu ti na mail, ali sledece nedelje, ok?

srdjan_r je napisao(la):
...

Imam ga kuci, poslacu ti na mail, ali sledece nedelje, ok?

nema frke. [email protected]
mada mi je cudno. jer i kada sam instalirao igru, nije trazila nikakav "patch", radila je bez frke. A i kada sam instalirao i 1.27f patch. Mada me je i posle te instalacije non-stop izbacivala u win...

Vrh Dno