Šta je novo?

Problem sa EURO-m 2004

BL@CK DE@TH

Čuven
Učlanjen(a)
03.04.2003
Poena
619
Imam problem sa ovom igrom.Kada god hocu da prekinem utakmicu,ili kada se utakmica zvrsi,i hocu da se vratim u meni,izbaci me u windows bez ikakve greske.Sta da radim?

Stvarno ne znam sta je u pitanju. :mad: Kako izgleda igrica (graficki)? I na koliko diskova dolazi?

POZ :wave:

Igra dolazi na 2 CD-a.
Graficki je OK,ali je gameplay ocajan.Mozda sam i ocekivao mnogo posle odlicnog gameplay-a u PES3. ,)

Gameplay nikako nije ocajan! Ko uspe da savlada igru minimum na professional, uvidece da je najbolja ovo FIFA (dobro UEFA) do sada. Kretanje igraca je mnoogoo poboljsano, protivnici imaju raznovrsnije akcije (i konacno sutiraju i iz daljine). Jedino sto je igra preteska, ali dovoljno lici na FIFA 2004 da navikavanje bude podnosljivije.
A bas ono sto smeta jeste grafika, posebno publika, koja je i dalje 2D i smesno animirana. Teksture lica igraca su nekako razmazane, mada se to vidi samo u medjuanimacijama.

Bez obzira. U svakom slucaju ne moze se porediti sa PES3!

A jel zna neko da resi ovaj problem?Probao sam kod ortaka,ali isto.Zamenio sam CD,ali opet isto.
Moja masina je:
AMD XP 1600
Gf4ti 4200
512 mbram
A njegova:
Celeron 1500 mhz
Ati 9200
256 mbram
Probao sam i sa reinstalacijom sistema,promenom drivera za graficku (sada je 53.03).Kartica i procesor ni kod mene ni kod njega nije o/c.

Nazad
Vrh Dno