Šta je novo?

Problem sa Empire Earth

AlexxandarYo

Čuven
Učlanjen(a)
08.07.2003
Poena
619
Kada stavim na Random map igrica kreira ili mapu u kojoj je samo jedno ostrvo na koje nemoze jedna kuca da stane a kamoli igraci i prijavi mi da sam porazen ali i da sam porazen u isto vreme!Ili je mapa u obliku kruga koji je u visi ali mi ponovo prijavi istu poruku.Pomoc!!!

Ista stvar se i meni desava :(
Prvo sam mislio da je problem do instalacije, ali ono sto je interesantno jeste da se ista ta stvar na nekim drugim masinama ne desava (sa istom instalacijom), ali nikako nisam uspeo da provalim u cemu je fazon, tj. da li problem do hardware-a ili su problem drajveri ili nesto slicno :(

BTW ista se stvar desava i u multiplayer-u :(

Prosto, igra je bagovita. Im'o sam ja raznih tripova s njom, vise se i ne secam.Pomaze reinstalacija ili instaliranje patcheva. Nisu ih dzaba pravili.

RazbojNick je napisao(la):
Prosto, igra je bagovita. Im'o sam ja raznih tripova s njom, vise se i ne secam.Pomaze reinstalacija ili instaliranje patcheva. Nisu ih dzaba pravili.
U ovom slucaju to ne pomaze :(
Pokusavao sam sa svim verzijama Patch-eva ukljucujuci i polednji 1.04. Probano je i na cistoj instalaciji Windows-a, ali se opet isto desava...

Meni se to nikad nije desavalo, igra nije patchovana nikad.

Nazad
Vrh Dno