Kao sto naslov kaze imam problem sa ekranom na asus fonepad 7 tabletu. Naime, ima jedan deo ekrana na kome se javljaju talasi kad se pritisne bilo gde po ekranu. Znaci talasi kao kad se u vodu baci kamen i to se negde najbolje vidi na sivoj, a manje na crnoj i beloj pozadini. Probacu da upload-ujem i video pa da bude jasnije. Pa da vas pitam od cega je to, s obzirom da je tablet star jedva mesec dana i vrlo malo koriscen (samo malo po kuci kao tablet, jer imam drugi, manji, telefon za nosenje sa sobom)? I da li imam paravo na reklamaciju uredjaja, tj. da li mi vazi garancija (koja je dve godine)? Reko da pitam prvo ovde na forumu, jer ovde ima dosta strucnih ljudi. Meni ce u prodavnici sigurno reci da ne vazi i izmislice neki razlog. Pa reko da se prvo ovde posavetujem.
P.S. Sad videh da ne moze updoad videa, pa sam ga okacio na youtube. Evo linka: youtube.com/watch?v=4XJBXouOGUI
P.S. Sad videh da ne moze updoad videa, pa sam ga okacio na youtube. Evo linka: youtube.com/watch?v=4XJBXouOGUI