Šta je novo?

Problem sa ekranom na tabletu

mihajlosd

Slavan
Učlanjen(a)
26.08.2012
Poena
255
Kao sto naslov kaze imam problem sa ekranom na asus fonepad 7 tabletu. Naime, ima jedan deo ekrana na kome se javljaju talasi kad se pritisne bilo gde po ekranu. Znaci talasi kao kad se u vodu baci kamen i to se negde najbolje vidi na sivoj, a manje na crnoj i beloj pozadini. Probacu da upload-ujem i video pa da bude jasnije. Pa da vas pitam od cega je to, s obzirom da je tablet star jedva mesec dana i vrlo malo koriscen (samo malo po kuci kao tablet, jer imam drugi, manji, telefon za nosenje sa sobom)? I da li imam paravo na reklamaciju uredjaja, tj. da li mi vazi garancija (koja je dve godine)? Reko da pitam prvo ovde na forumu, jer ovde ima dosta strucnih ljudi. Meni ce u prodavnici sigurno reci da ne vazi i izmislice neki razlog. Pa reko da se prvo ovde posavetujem.
P.S. Sad videh da ne moze updoad videa, pa sam ga okacio na youtube. Evo linka: youtube.com/watch?v=4XJBXouOGUI

Pogrešno si link ubacio, jer većina ljudi čita preko tapatalk-a, pa treba iskopirati link... Mrzi ljude :) ja sad pogledao, deluje mi da nije ok... Ida nije neki kvar mene bi iritiralo. Nosi u servis.

Sad se nadam da sam uneo link kako valja, pa ako bi jos neko imao neku sugestiju bio bih mu zahvalan. Svakako cu nositi tablet na reklamaciju, ali sam hteo da pitam da li je jos neko imao ista ili slicna iskustva i da li mu je bila prihvacena garancija ili ne? Da li bi oni u tom slucaju menjali samo ekran (posto verujem da drugacije ne moze da se otlkoni problem) ili ce mi zameniti kompletan uredjaj? To pitam zato sto sam nacuo da u slucaju da menjaju neke delove obicno znaju da stave neke neoriginalne, dosta jeftinije delove, sto svakako nije u redu. https://www.youtube.com/watch?v=4XJBXouOGUI

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno