Šta je novo?

Problem sa duzinom kablova :(

Ljanmi

Slavan
Učlanjen(a)
01.02.2006
Poena
390
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 7600
Matična ploča
Asus TUF B650M
RAM
2x16 EXPO
GPU
Phoenix RTX 3080
Storage
2 TB Samsung 990 PRO Heatsink
Zvuk
Solo 6C
PSU
EVGA G3 1000W
Kućište
Lian Li Dan 3 Snow White
Monitor
LG 42LA660S-ZA 2014 / LG 82UP80003LA 2021
Miš & tastatura
DeathAdder V3 Pro Snow White
Pristup internetu
  1. Optički internet
Ne mogu nikako da nadjem power cord(kabal za napajanje) u duzini 3m ili duzi, takodje mi je potreban i DVI kabal(najduzi sam nasao 3m u Win Win shop-u). Ako neko zna gde bih mogao da nadjem kablove vecih duzina ove vrste solidnog kvaliteta - PLS HELP :( ....

Za napojni kabal najveća dužina koju sam video je bila 2,5m. Jedino da kupiš posebno konektore i kabal, pa da napraviš dužinu po želji. Ja sam nabavio i muški i ženske, pravio sam kabal od PS-ia do monitora.

Pa 2,5m bi mi zavrsio posao, gde ima da se kupi? Ili da rasturim jedan standardni PSU kabal pa da napravim po zelji?

Imas malte ne u svakoj opremljenijoj prodavnici produzne kablove za napajanje (m/z strujni)..oko sto kinti su .. to su inace kablovi koji se najcesce koriste za povezivanje UPS-a i kompa

zasto ne koristis jednostavno kabl za psu<>UPS kao produzni?

OK 'ajde za strujni ali gde da nadjem DVI od 5m. Nasao sam na buvljoj pijaci u Kragujevcu ali kabal je u plasticnoj zatvorenoj kesi bez oznake proivodjaca, crne je boje sa filterima(valjkasta zadebljanja blizu konektora). Kosta oko 1600 RSD-a. Super je cena ali bih pre kupio kabal nekog poznatog proizvodjaca(barem tipa Belkin ili slicnih)... Kupujem najnoviju kartu od 250e i vise za gaming(recimo 6950) i sad treba da mi kabal degradira sliku u bilo kom smislu...

Neće ti kabal od 5m degradirati sliku, signal je digitalan, ili ga imaš ili ga nemaš. Za veće dužine ipak treba dobar kabal.

Ali kabal nije potpisan uopste, ko zna ko ga proizvodi i od cega je napravljen... :(

Evo vidim i da imaju napojni kabl od 10m.
Ja sam doduse najduzi u zivotu video oko 3m i nije normalno kako cudno izgleda. Ali eto, ima uvek i duze :)

Super, zovem ih u ponedeljak, taman imaju i USB u crnoj boji od 5m po lepoj ceni(meni trebaju 2 :D )... Nego nigde ne pise ko je proizvodjac kablova?

Nazad
Vrh Dno