Šta je novo?

Problem Sa Driverima Za Tv Karticu

BojanNS

Slavan
Učlanjen(a)
15.11.2007
Poena
309
Znaci jednostavno instaliram karticu pincale pctv rave (malo starija je) i nema zvuka! Bio sam svuda po sajtovima i nasao i neke zakrpe za audio ali ni da bekne. Napominjem da je ista radila besprekorno na staroj konfi bartonu2500 i nforc2. Sada imam 4000+ i biostar nf-520a2. Nisam pametan

Da li si dobro povezao zvucni izlaz iz kartice sa line in i da li si pojacao taj kanal.

Znaci jednostavno instaliram karticu pincale pctv rave (malo starija je) i nema zvuka! Bio sam svuda po sajtovima i nasao i neke zakrpe za audio ali ni da bekne. Napominjem da je ista radila besprekorno na staroj konfi bartonu2500 i nforc2. Sada imam 4000+ i biostar nf-520a2. Nisam pametan

Ovako na toj tvojoj ploci ako ukljucis kabal pozadi u bilo koji konektor(nevezano od boje)pitace te sta ukljucujes!Probaj sve od ponudjenih opcija!I ja sam imao taj problem kada sam uzeo novu plocu i presao sa K8NE !Ovo znam iz razloga sto ti je Sound Menager isti kao i kod mene potpuno posto sam ugradjivao TF560+ a iste su!E sad me jos zanima da li ti imas kablic koji se sa zadnje strane Tv kartice ukljucuje u plocu?Meni je starija Tv kartica i ja takav kabal imam naravno na tvojoj je moguce da nema on sluzi za zvuk !Takodje probaj i ovo-Desava se ponekad da kada instaliras Tv karticu sam racunar smanji u Volume Control Wave !Udji i pogledaj nadam se da ce ti ovo pomoci :wave:

Imam spoljni kabel i redovno je povezan. Ne vidim kakavih to opcija mogu da imam. Samo jednu! Uljucivao sam i sluske direktno u tv karticu i nista! Negde je konflikt

Nazad
Vrh Dno