Šta je novo?

Problem sa driver-om za WiFi karticu / Torrent-ima

unnamed

Čuven
Učlanjen(a)
18.06.2005
Poena
630
Imam problem na novom laptopu (HP 250 G4). WiFi kartica je Broadcom BCM43142 802.11 b/g/n (1x1) Wi-Fi M.2 Adapter

Kada instaliram najnoviji drajver sa HP-ovog sajta za ovu Wi-Fi karticu, torrenti rade odlično, sve leti. Međutim, nakon 15-ak minuta izlazi plavi ekran sa sledećom porukom: "Your system needs to be shutdown. Stop Code: SYSTEM THREAD EXCEPTION NOT HANDLED. What failed: bcmwl63a.sys"

Naišao sam na netu na uputstvo da se ovaj problem može rešiti ako se skine stariji driver za WiFi karticu. To sam i uradio i zaista sada se ne dešava restart i ovaj problem više ne iskače, ali torrenti rade lošije. Instalirao sam sada neku stariju verziju driver-a pa torrenti koliko toliko rade, ali evidentno je da na najnovijem driver-u torrenti lete, samo je problem što se stalno dešava restart zbog gore pomenutog problema.

Da li je neko uspeo da reši ovaj problem, vidim da se masovno pojavljuje?

Želeo bih da instaliram ovaj najnoviji driver za WiFi karticu sa zvaničnog HP sajta, samo da win10 više ne vrši automatski restart zbog problema sa ovim driverom.

Poslednja izmena:
Jesi li siguran da si dobro napisao oznaku za laptop?! Ja koliko vidim, on koristi realtek kartice

Proveri to lepo sa hwinfo ili aida ili sta vec preferiras za informacije o hardveru (hwinfo je besplatan i ima i portable verziju)

Poslednja izmena:
WiFi kartica jeste Broadcom. Instalirao sam neku od starijih verzija drajvera, tako da torrenti rade. Na novijim verzijama drajvera internet radi sasvim ok, ali je problem kada se koriste torrenti.

Nazad
Vrh Dno