Šta je novo?

Problem sa drajverima

Diamond

Slavan
Učlanjen(a)
10.02.2007
Poena
495
Имам MSI 7600GS 265 mb

Конфигурација Asus a7n8x-x
Barthon 2500+
512 ram меморије

Тренутно имам неке 169. драјвере из прошле године.Пробао сам скоро све драјвере (укључујући и најновије WHQL драјвере за XP 32bit) али не вреди.

Слика је у 4 бита и то је то.Нема промене.
Знам да је до буђавих NVidia драјвера,покушао сам да инсталирам једну бету и нисам добио исто.Јесте да ми је све било нестабилно али сам макар добио нормалан екран.

Знате ли неку помоћ ? Хвала.

Ne verujem da imas problem sa drajverima. Pre ce biti do kartice. Probaj sledece. Izvadi karticu iz ploce i ocisti lagano konektore, i produvaj slot na ploci.
Moguce je da ti je usla prasina u slot. Ja sam imao davno takav problem.

Ma imao sam slican problem davno sa 6600gt-kartom nista preko 89.50 drajvera nije htelo da radi tj.radilo je ali divx ni u ludilu.Bag moze da ti bude Windows znaci probaj drugu verziju a i sama bajatost sistema znaci agp podrska u novim drajverima je skoro pa otpisana.Ako ti drajveri rade sto imas snimljene sta da ti kazem budi zadovljan.

Pokusaj da resetuje BIOS na default podesavanja. moguce je da je neki problem sa AGP-om. Takodje proveri da li imas instaliran AGP driver (tj chipset driver).

Да ли имаш инсталиран SP2/3? Ако не прво инсталирај SP-ове. Деинсталирај старе драјвере па у safe mod-у са DriverSweeper-ом очисти систем од "остатака" старих драјвера па инсталирај нове.

Хвала људи.Агп подршка ми је до сад радила добро,тако да ту нема проблема,једино ако Nvidia не "мути" нешто око тога.Заиста,имам Sp1,не знам да ли је до тога па да ли да покушавам да идем на "свежу" инсталацију Sp2 или да додам само ако је то заиста потребно.Употребљавао сам Driver sweeper,хвала на питању.

Пробај са SP2 па јави јел си решио проблем :wave:

Skini 162.18 drajvere za NV i mora da ti rade. Ako i dalje ims problema reinstaliraj win a pre toga na www.guru3d.com ili na oficijalni sajt skini navedene drajvere koji su poslednji sa podrskom za starije igrice a samim tim i starije mashine. Novije od ovih nemoj ni da probas. Ovaj radi provereno na AGP konfama.
:wave:

Опростите што касним са одговором,најновији драјвери из октобра за моју картицу и SP2 су решили проблем.Хвала свима на помоћи!
И како се оно каже AGP is still alive and kickin'

pa agp i jeste mrtav, ali uvek ima po nekoliko mohikanaca 🙂

Nazad
Vrh Dno