Meni se FashGet nedavno "istrpiovao" jer nije radilo pozivanje downloada preko desnog klika, ali je reinstalacija istog otklonila "kvar".
Na pocetku da razjasnimo jednu stvar: nadam se da (ako koristis IE6) nisi nista cackao po IE6/Tools/Options/Security Level/Custom meniju? Proveri da li ti je pod Downloads stiklirano File Downloads/Enable ili security level stavi na default/Medium.
Medjutim, posto znas kada se otprilike problem prvi put mnifestovao upotrebi System Restore na dan nakon instalacije SP2 i vidi sta ce se dalje desavati. Ako ti SR resi problem, moraces ponovo da instaliras software/drajvere/updejtove koje si u medjuvremenu odradio posle datuma RestorePointa, ali vodi racuna - mozda je bas u nekom od njih i uzrok tvog sadasnjeg problema.
Druga stvar koja mi pada na pamet, ali je nikada nisam radio jeste reinstal Explorera. Neko bi ovde morao da me dopuni, ali u svakom slucaju postupak za uklanjanje Explorera iz windowsa je neko vec nedavno objasnio na forumu. (search)
Trece, ne znam koliko je pametno/preporucljivo da pokusas sa nekim drugim Web mendzerima (Operom, Firefoxom, Maxtonom...) pa da vidis sta se desava sa njima.
Ako ni to ne pomogne i ako nema novih ideja > sledi reinstal sistema.