Šta je novo?

Problem sa download-om

• Začetnik teme Začetnik teme SINTER
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

SINTER

Čuven
Učlanjen(a)
02.06.2004
Poena
630
Imam problem sa programima za download.Do sada sam koristio Getright i ponekad flahget.Znaci ni jedan od ova dva programa ne moze da zapocne download.Flashget kaze da ne moze da nadje URL,a getright samo prijavi gresku.Na internet sam konektovan preko modema.
,ovaj problem se pojavio nekoliko dana posle instaliranja servicepack 2.
Pa ako neko moze da pomogne...

Jesi li pogledao podesavanja windowsovog firewalla? Mozda mu je disejblovan ftp ili nesto tome slicno...

Ne nije to.
Imam cak i problem sa standardnim downloadom(save target as).Tu sve krene normalno ali se u jednom trenutku zakoci.Znaci za prvih 30 sukundi skine 50 KB,a za narednih pola sata ne skine nista(???).
Hajde ljudi potrudite se malo sigurno ima neko resenje.

Takve "pojave" obichno dovode do reinstalacije sistema i ne ponavljana greshke (sp2).

Ne,ne sigurno ima neko drugo resenje.
Jel bi mogao neko da mi da link sa uputstvom za podesavanje parametara za konekciju?

Meni se FashGet nedavno "istrpiovao" jer nije radilo pozivanje downloada preko desnog klika, ali je reinstalacija istog otklonila "kvar".

Na pocetku da razjasnimo jednu stvar: nadam se da (ako koristis IE6) nisi nista cackao po IE6/Tools/Options/Security Level/Custom meniju? Proveri da li ti je pod Downloads stiklirano File Downloads/Enable ili security level stavi na default/Medium.

Medjutim, posto znas kada se otprilike problem prvi put mnifestovao upotrebi System Restore na dan nakon instalacije SP2 i vidi sta ce se dalje desavati. Ako ti SR resi problem, moraces ponovo da instaliras software/drajvere/updejtove koje si u medjuvremenu odradio posle datuma RestorePointa, ali vodi racuna - mozda je bas u nekom od njih i uzrok tvog sadasnjeg problema.

Druga stvar koja mi pada na pamet, ali je nikada nisam radio jeste reinstal Explorera. Neko bi ovde morao da me dopuni, ali u svakom slucaju postupak za uklanjanje Explorera iz windowsa je neko vec nedavno objasnio na forumu. (search)

Trece, ne znam koliko je pametno/preporucljivo da pokusas sa nekim drugim Web mendzerima (Operom, Firefoxom, Maxtonom...) pa da vidis sta se desava sa njima.

Ako ni to ne pomogne i ako nema novih ideja > sledi reinstal sistema.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno