apostol7 Čuven Učlanjen(a) 24.12.2001 Poruke 441 Poena 620 05.01.2002 #1 Kada ubacim neku igru(program) u disc D i kada je izvadim ostaje mi ikonica od te igrice???Kao da je igrica jos unutra???
Kada ubacim neku igru(program) u disc D i kada je izvadim ostaje mi ikonica od te igrice???Kao da je igrica jos unutra???
C Comet Hunter Čuven Učlanjen(a) 17.12.2001 Poruke 221 Poena 619 05.01.2002 #2 apostol7 je napisao(la): Kada ubacim neku igru(program) u disc D i kada je izvadim ostaje mi ikonica od te igrice???Kao da je igrica jos unutra??? Kliknite za proširenje... To nije nista neobicno, i meni se to desava, a predpostavljam i drugima. To sam zapazio i 98-ci a i u XP-u. Jedostavno nauci da zivis sa tim.
apostol7 je napisao(la): Kada ubacim neku igru(program) u disc D i kada je izvadim ostaje mi ikonica od te igrice???Kao da je igrica jos unutra??? Kliknite za proširenje... To nije nista neobicno, i meni se to desava, a predpostavljam i drugima. To sam zapazio i 98-ci a i u XP-u. Jedostavno nauci da zivis sa tim.