Šta je novo?

Problem sa D particijom

GhostFace

Čuven
Učlanjen(a)
24.09.2002
Poena
645
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel Core i5 750 @ 2.67GHz + CM Hyper 212+
Matična ploča
Gigabyte Technology Co. Ltd. P55A-UD4 (Socket 1156)
RAM
12 Gb DDR3
GPU
ATI AMD Radeon HD 5850
Storage
Silicon Power 500GB + Seagate Barracuda 3TB
Zvuk
Tascam external
PSU
Chiftec CFT 600
Kućište
CM 690 II Advanced
Monitor
Samsung
Miš & tastatura
Logitech K740 + Logitech MX Revolution
Mobilni telefon
iPhone 15 Pro
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Imam problem sa D particijom, znam deluje smesno, ali me ubija u pojam. Elem disk je podeljen na dve particije iz windows'a. Sve radi normalno ali kada hocu da otvorim neke slike nece da ih otvori u ACDsee'u kaze kao da su obrisane ili premestene, pored toga se javlja jos jedan problem.. nista nece da nareze sa D particije ?? pokusaovao sam sa reinstalacim win'a i nera ali uzalud. Jel mozda vi imate neki savet? :trust:

Da, format D particije resava sve probleme. Zasto bi ti pomogla reinstalacija Wina-a ili Nera.

Desni klik na iconu my comp/manage/disk management/ desni klik na d particiju/ format.

Da, format D particije resava sve probleme. Zasto bi ti pomogla reinstalacija Wina-a ili Nera.

Desni klik na iconu my comp/manage/disk management/ desni klik na d particiju/ format.

Malo pre sam je formatirao, opet ista stvar :mad:

Uninstaliraj sve programcice koji dodaju virtualni drajv ( Alcohol, powerIso, deamon, i sl...). Posle toga restart, desni klik na majkompjuter, menidz, diskmenidzment, akšns meni, rescan discs.

Probaj i da mu dodelis drugo slovo, pa restart i opet rescan discs. Ako ne pomaže ništa od toga, verovatno je hardverski problem

A da obrises tu particiju, pa ponovo da je kreiras!?

Sto se tice dela sa slikama i ACDSee-ja,mislim da je to do samog ACD-ja,jer se to i meni desavalo i to na vise masina. Pokusaj da reinstaliras aplikaciju ili eventualno promeni program za pregled slika.

mozda je pitanje malo glupo. kad si pokrenuo format jesi li i sacekao da ga odradi do kraja? koliko se secam taj proces nije posebno naznacen; samo se vidi procenat kojim formatiranje napreduje, a to je sitna brojka.

Moguce je da moras da postavis sebe kao vlasnika svih fajlova na toj particiji. Ovo se isto mom bratu desavalo nakon reinstalacije win-a, samo sto pored toga sto nije mogao da otvara neke slike nije mogao i u neke foldere da udje

Vrh Dno