Šta je novo?

Problem sa D-Link DWL-G520+ !

acikus

Čuven
Učlanjen(a)
11.03.2005
Poena
619
Zdravstvuj te,

do skoro sam koristio karticu D-Link DWL-520+ ( 22 MB ) i sa njom sam imao signal preko 65% za vecinu AP- ova. Medjutim od kada sam uzeo karticu
D-Link DWL-G520+ ( 54 MB )veza je znatno losija, teze se konektujem, a signal mi je ispod 40%. Program Network Stumbler 0.4.0 mi pokazuje -100 NOISE . Na netu nisam nasao noviju verziju drivera, tj. postoji samo 2.04 ( 2004 ) verzija koja dolazi uz wireless karticu i koju sam ja instalirao. Inace koristim Win XP SP2, i oprema mi je indeticna na obadve karice tj. kantena i 7 m koaksijalnog kabla RG6U. D-Link DWL-G520+ sam probao na par razlicitih racunara i isto se ponasa. Kartice su stigle u celofanu i ja sam ih licno raspakovao.

Da li je neko imao slican problem i ima li neko resenje za ovaj problem ?

[email protected]

Probaj da fiksiras brzinu tj. iskljuci g mod stavi je samo da radi pod b ne znam da li to moze u drajverima ali bi trebalo mozda ce da pomogne.
Ukoliko ne pomogne ostaje ti samo zamena kabela sa nekim kvalitetnijim i zamena antene, eventualtno probaj da zamenis karticu kod prodavca mozda ti je upala neka falicna.
Moj prijatelj je imao slican problem i resio je tako sto je vratio DWL-520+ a prodao ovu G520+.
Pozdrav...

ja imam sa d link 520+ signal od 60-65% ali stalno se gube podaci (lost). Imam kantenu?
Da li je mozda u pitanju softver? Drajver?

hmm nacuo sam da za 520+ treba jacina signala oko 70% da bi normalno radila...

Probaj sa nekom boljom antenom.Trebalo bi da pomogne.

hvala. Ja sam skratio kabl, smanjio za jedan konektor i taman je preko 70%.
Probajte sve sto jeftinije a ako ne uspe, uzmite jace antene...

Nazad
Vrh Dno