Šta je novo?

Problem sa cs 1.6

Goyakla

Čuven
Učlanjen(a)
07.03.2005
Poena
705
Pozdrav ljudi, problem je sljedeći:
kad pokušam da startujem cs 1.6 izbacuje mi ovo u attachmentu
Zna li neko šta li je u pitanju i kako da ga riješim? Hvala unapred

P.S. pokušao sam da ga reinstaliram ali ništa

Prilozi

• Clip.jpg
    Clip.jpg
    63.8 KB · Pregleda: 83
Poslednja izmena:
Pa probaj samo da čekiraš opciju "Turn off DEF" ako to već nisi probao...

Pozdrav ljudi, problem je sljedeći:
kad pokušam da startujem cs 1.6 izbacuje mi ovo u attachmentu
Zna li neko šta li je u pitanju i kako da ga riješim? Hvala unapred

P.S. pokušao sam da ga reinstaliram ali ništa

Najverovatnije je to VIRUS!!! Pre 2 nedelje sam imao isti problem, samo sa drugom aplikacijom! -Skidaj brze Kaspersky AV 7 i skeniraj disk ako ga vec nemas (posto je samo on pronasao kod mene virus-nod32 nije pomogao).

Izgleda da je ipak bio virus. Našao ga je NOD. Ali izgleda da mi je nešto pobrljao gadno, sad ne mogu da pokrenem Task manager. Šta sad da mu radim, pomažite :crash:
Hvala ljudi

P.S. Riješio sam problem, valjda. Instalirao sam Spybot-Search & Destroy i on je ispravio šta je trebalo.
Topla preporuka: čuvajte se virusa, znaju da zezaju :D

Poslednja izmena:
Izgleda da je ipak bio virus. Našao ga je NOD. Ali izgleda da mi je nešto pobrljao gadno, sad ne mogu da pokrenem Task manager. Šta sad da mu radim, pomažite :crash:
Hvala ljudi

P.S. Riješio sam problem, valjda. Instalirao sam Spybot-Search & Destroy i on je ispravio šta je trebalo.
Topla preporuka: čuvajte se virusa, znaju da zezaju :D

Ako si imao isti virus kao i ja, obavezno (!!!) ukljuci opciju rootkit scan u anti-virusu (na najstrozim podesenjima) i skeniraj tako sve particije, inace mozda ce da ti se vrati kao sto je kod mene bio slucaj - mene je taj virus namucio, 5x sam radio format diska (bukvalno 5x) dok ga se nisam resio - tek ga je kaspersky skroz ocistio i iz registryja i iz instalacija.

pozz

Ne razumem kako ti je ostao posle prvog formatiranja ?

U pitanju je virus Issax.exe, koji je mnogo za'eban. Tražio sam po netu i našao neki RegRun Security koji ga je očistio. Valjda neće da se vraća više

Nazad
Vrh Dno