Šta je novo?

Problem sa Creative MuVo v200 512mb

TheGhost

Čuven
Učlanjen(a)
29.10.2002
Poena
619
Kupio sam ga juce i mislim da nesto nije u redu, desi mi se da se izgasi sam od sebe kad kliknem na Play ili mi se desilo da pritiskam Volume Up nekoliko puta i opet se izgasi, takodje mi se desi da ne mogu da ga upalim, nego moram da vadim bateriju, pa onda da probam ponovo. Jel se desavalo to nekom, moram da utvrdim konketan problem da kad odem kod njih, da ne bude "vidis da sve radi".

Pozdrav

Probaj sa novom baterijom, probaj i sa nekom punjivom za koju znaš da je max puna, pa ako se opet isto dešava, menjaj. Tj. možda će ti zameniti za novi, a možda će ti samo ubaciti novi firmware, što ćeš svakako jednog dana i sam uraditi.
Gde je kupljen?

Kupio sam ga u Gigatronu (Banovo Brdo). Evo dodatka, sam se gasi random, znaci radi i samo se odjednom sam ugasi... Nova je baterija, mislim iz pakovanja sam uzeo, pokazuje da je puna potpuno.

btw. upravo sam procitao na sajtu creative-a, neki help i kaze da ukoliko se to desi, da se upgrade-uje firmware, kao sto si naveo, medjutim, ja bih to rado da uradim, ali ne bih da mi se desi ako ne bude opet radilo, da oni izvale da sam upgrade-ovo firmware i da mi poniste garanciju ?

Poslednja izmena:
sve ukazuje na bateriju ....

I josh jedna cudna stvar, sa oficijalnog sam skinuo firmware koji je verzije 1_05_02 (iz 2005-e najnoviji), a meni pokazuje da je moj 1. 10. 4 (to sam pogledao u Creative system information)

Pošto si ga kupio pre par dana najbolje je da odeš kod njih, možda će ti dati novi ako imaju (ustvari trebalo bi tako da urade), ili će ti ubaciti novi firmware, ali je bitno da ti to oni urade a ne ti baš zbog garancije. Mislim, upgrade je prost, samo treba pratiti uputstva sa sajta, ali mogu se zakačiti za to pa da te njakaju bez potrebe.

Poslednja izmena:
TheGhost je napisao(la):
da oni izvale da sam upgrade-ovo firmware i da mi poniste garanciju ?
ako je proizvodjac predvideo da korisnici sami upgrade-uju FW nema sta prodavac da se buni. to i jeste jedan od feature-a proizvoda, zbog kojeg si ti mozda i kupio player.

ako bude frka svakako reci da si zbog toga kupio. :d

ne znam za te oznake, mada ih neretko obelezavaju datumom, a ne rednom verzijom. u svakom slucaju triput meri, jednom seci, jer pograsno fleshovanje jeste greska korisnika i mogu da ti kazu da ne upada u garanciju.

Dark Angel je napisao(la):
sve ukazuje na bateriju ....
lol, pa sad mi je jasno, ti si ustvari rodjak Sim Wong Hoo-a! :D

sta to ukazuje na bateriju, ako covek jasno kaze da je stavio frisku i da player javlja da je puna?

Nista, odnecu njima da se drndaju sa tim, uradio bih sam upgrade, medjutim ova verzija me buni i ne bih da ga "ostarim"... Hvala svima, javicu vam sta sam uradio, valjda su u pravu ovi iz Creative-a da je u pitanju firmware.

Nazad
Vrh Dno