do kraja decembra je radila ok,odjednom su poceli problemi,izgube se svi kanali,odnosno,kao vidljivi su na spisku kanala(korisnik sam sbb-a)ali jedini kanali koji se pojavljuju sa odlicnom slikom su rts,pink,atlas i poneki strani,kako joj dođe...
zvao sbb,rekli podesi na pal_g ja odgovorim da ga nemam u setovanjima i da bude na antena sve a ne na cable...
sve sam pokusao i nista ne pomaze,reisntalirao program,driver i nista i dalje lose...
jedino kada krenem sa cimanjem pa cak pomenim i drzavu(germany)da bude serbia&montenegro,ne znaju da drzava ne postoji i sa menjanjem pal_i,pal...pocnu da se pojavljuju ali sve to kratko traje...
dodje mi da je izvadim iz kompa,izgleda da za nekih 30€ nema tv kartice...
zvao sbb,rekli podesi na pal_g ja odgovorim da ga nemam u setovanjima i da bude na antena sve a ne na cable...
sve sam pokusao i nista ne pomaze,reisntalirao program,driver i nista i dalje lose...
jedino kada krenem sa cimanjem pa cak pomenim i drzavu(germany)da bude serbia&montenegro,ne znaju da drzava ne postoji i sa menjanjem pal_i,pal...pocnu da se pojavljuju ali sve to kratko traje...
dodje mi da je izvadim iz kompa,izgleda da za nekih 30€ nema tv kartice...
Poslednja izmena: