Šta je novo?

Problem sa Compro TV karticom

MikeBG

Slavan
Učlanjen(a)
08.09.2007
Poena
309
do kraja decembra je radila ok,odjednom su poceli problemi,izgube se svi kanali,odnosno,kao vidljivi su na spisku kanala(korisnik sam sbb-a)ali jedini kanali koji se pojavljuju sa odlicnom slikom su rts,pink,atlas i poneki strani,kako joj dođe...

zvao sbb,rekli podesi na pal_g ja odgovorim da ga nemam u setovanjima i da bude na antena sve a ne na cable...

sve sam pokusao i nista ne pomaze,reisntalirao program,driver i nista i dalje lose...

jedino kada krenem sa cimanjem pa cak pomenim i drzavu(germany)da bude serbia&montenegro,ne znaju da drzava ne postoji i sa menjanjem pal_i,pal...pocnu da se pojavljuju ali sve to kratko traje...

dodje mi da je izvadim iz kompa,izgleda da za nekih 30€ nema tv kartice...

Poslednja izmena:
a da nije kabl negde nagnjecen .... ili slicno odsrafljen malo na konektoru na racvi .... ???

pregledao sam kabl,sitne zice nigde ne kace veliku,postoji mogucnost nagnjecenja ali to ipak mora biti bas vidno..pa nije mi problem promeniti kabl..i jos nesto,20-ak dana mi je u kuci bila mačka koja je vraćena prvoj vlasnici,znala je da se mota oko kablova..znam da je smešno ali moram ovo da napišem:)

p.s na tv-u(razdelnik ima tri izlaza,za tv kartu,tv,i net modem)je slika ok,ima tv sve kanale...

Poslednja izmena:
Prema opisu koji si dao, mislim da problem nije do kabla. Mislim da nisu ni drajveri, najverovatnije je stvar u softveru. Koju karticu i koji softver koristiš, meni Compro TV kartica radi sa Compro DTV 4.5.7.0.

Savetujem da deinstaliraš drajvere i softver koji imaš i da ih ponovo instaliraš. Ako to ne pomaže, nađi nove drajvere i softver na Compro sajtu. Možeš videti i na njihovom FTP serveru

ftp://do:[email protected]

Krajnje rešenje je da sa originalnim drajverima probaš programe KMPlayer Professional 3.0.0.1438 (besplatan je) i Arcsoft Totalmedia 3.50.

compro dtv 4 4.5.6.8

hvala puno,javljam sta sam uradio:)

Poslednja izmena:
@zost,svaka ti dala i rekla hvala!skinuo sa ftp-a tvoj driver,ovaj disk sto sam dobio sa karticom će da leti u smeće...

a sta da se radi,treba razumeti i ove likove po pc prodavnicama,koliko se sve brzo menja,trebalo bi ima pet glava da pomisle da mozda driver neće sljakati kako treba..imao sam cimanja sa starim,kliknem na program i not respond ,pa ga gasim u procesima i ponovo...generalno pc tv karta=nužno zlo,pc je pc a tv je tv i gotovo,ionako ne moze da da kvalitet slike kao na tv-u

@zost,svaka ti dala i rekla hvala!skinuo sa ftp-a tvoj driver,ovaj disk sto sam dobio sa karticom će da leti u smeće...

a sta da se radi,treba razumeti i ove likove po pc prodavnicama,koliko se sve brzo menja,trebalo bi ima pet glava da pomisle da mozda driver neće sljakati kako treba..imao sam cimanja sa starim,kliknem na program i not respond ,pa ga gasim u procesima i ponovo...generalno pc tv karta=nužno zlo,pc je pc a tv je tv i gotovo,ionako ne moze da da kvalitet slike kao na tv-u

Kada sam bio nešto mlađi svaka je davala. Sada tek svaka druga...

Drago mi je da si rešio problem. Ne reče koju TV karticu imaš?

Kada sam bio nešto mlađi svaka je davala. Sada tek svaka druga...

Drago mi je da si rešio problem. Ne reče koju TV karticu imaš?

izvini,bio sam zauzet i nisam video tvoj odgovor;
compro dtv 4

u sys.inf. pise jedno ,preko everesta deseto..jedino da otvorim kućište pa da pročitam šta na njoj piše:)

pazi kada mi je izdat račun na kome piše da se radi o philips tv karti a na garanciji compro,model vista mif...

inače,opet su počeli problemi kao i pre...oće,neće

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno