Šta je novo?

Problem sa combo DVD-VHS plejerom GPX HCD 9060, nemam daljinski !

kosta10

Slavan
Učlanjen(a)
19.08.2007
Poena
440
Poštovani članovi, kupio sam od Zaječarskih cigana ovaj kombo DVD-VHS pjeler jer imam neku staru VHS kamericu koja koristi ovaj prastar medij.

Ali ne lezi vraže, cigani mi nisu isporučili daljinski za njega pa sada vrlo ograničeno mogu da koristim sam uređaj.

Tačna oznaka modela je: GPX HCD 9060 i piše da je iz 2005. godine. To je kompletni kućni bioskop, inače.

Inače došao je, navodno, iz Nemačke, tj. Cigani su ga prebacili na mufte ovde u Srbiju. Džabe me je koštao, svega 50 evra.

Ja sam pretraživao internet, Google itd itd, čak i Amazon.de, ebay.de i još neke sajtove. Postoji firma GPX ali NIGDE nisam našao sliku mog modela niti sam negde uopšte naišao da neko spominje da ima isti model kao i ja.

Inače, univerzalni daljinski neće da radi, probao sam 5 modela i nijedan neće ni da čuje, iako sam ga podešavao na mnoge frekfencije. Dakle, ovaj traži svoj originalni daljinski upravljač.

E sad, moje pitanje je: gde se može nabaviti originalni daljinski upravljač za ovaj model combo DVD-VHS kućnog bioskopa, konkretno mislio sam da može u Nemačkoj ali avaj, to nije nemačka firma nego ko zna odakle su.

Nazad
Vrh Dno