Šta je novo?

Problem sa CDex

• Začetnik teme Začetnik teme Dekara
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Dekara

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2003
Poena
649
Dakle, kada ubacim audio CD, CDex nece da ucita pesme. CDex 1.5(beta 10). Naravno da u helpu nema nista o tome. CDrom Teac32x, instaliran aspi driver(tako bar nero info tool kaze).

ako imas vise uredjaja ili virtualni CD instaliran treba da odaberes CD sa kog ce da cita (prvo polje sa mogucnoscu izbora :d)

ako treba pogledaj attach

Imam dva uredjaja Teac 32x citac i LiteOn 48x pisac i ni sa jednim od njih nece. Kada stavim audio disk u citac on ga prepozna u smislu da mi polja artist, album i ostala polja ucini dostupnim(nisu siva nego bela) za pisanje ali nista ne ucita polje u kome bi trebalo da budu pesme sa diska.

Probao sam i sa generic i sa custom(ne bas sa svim) ali nece.

nero info tool kaze da ima win32.dll ali ne mogu da ga nadjem na find files or folder.

ASPICHK mi kaze da aspi nije dobro instaliran jer je jedna ili vise komponenti zamenjena starijom verzijom i naravno ne nudi nikakvo resenje. Posto je verovatno do aspi-ja kako da ga instaliram? Napominjem jos jednom da mi nero info tool kaze da je aspi ok instaliran.

ForceAspi resio problem, mada mi i dalje nije jasno zasto je nero bio zadovoljan a CDex nije, ali to sada nije ni bitno. Hvala Zoni-ju.

Pozdrav.

Nazad
Vrh Dno