Šta je novo?

Problem sa CD-om pod win XP

Učlanjen(a)
19.09.2000
Poena
815
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 3600 + Scythe SCMG-5100
Matična ploča
Asus B550 TUF Gaming Plus
RAM
Kingston 2x16 GB DDR4 3200 CL 16
GPU
ASUS GTX 1080 ROG Strix 8 GB
Storage
Kingston SA2000 1 TB + 2x4 TB WD Red
Zvuk
Integralac
PSU
Cooler Master V750 gold
Kućište
Thermaltake Urban T31
Monitor
HP Envy 27'' 4K
Miš & tastatura
Mad Catz RAT 5 + Genius tastatura
Mobilni telefon
Samsung Note 20 Ultra SD 256/12
Pristup internetu
  1. Optički internet
Juce sam instalirao XP, na cistu masinu. Imam Abit KT7A, 256 MB ram, 6.4 GB, i Goldstar 8x.
Problem je u tome sto kada instaliram nesto sa Cd-a, on krene, pa stane, na kratko zaglavi masinu, pa nastavi, ponekad ne uspe i nestane iz My computer-a (!?), pa moram da restartujem masinu. Inace, pod WIn 98Se, Me, 2000 je radio kako treba. Pokusavao sam dosta toga, da ga ogranicim na pio 3 (posto ne moze vise), ne vredi. Inace je Cd kao secondary master.
Sto se Divx-a tice, tu radi bez problema, kao i muzika. Samo pravi probleme pri instalaciji. Kod kopiranja redje, ali se ipak desava.
Sta da radim? Cini mi se da XP ima u sebi 4in1, tako da nije potrebno da se instalira.
Pozdrav!

Nisam uopste siguran da ti za tvoju plocu treba novi 4in1, al ne bi trebalo da ima problema ukoliko stavis poslednji 4.43 (valjda je to poslednji)

Takodje bi bilo dobro da, ako vec nisi instalirao SP1 za winXP, probas da instaliras xp cd burning update (moguce je da on resi probleme), sa windows update, ili samo njega potrazis na knowledge base.
Mislim, http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;320174

DS9 je napisao(la):
Takodje bi bilo dobro da, ako vec nisi instalirao SP1 za winXP, probas da instaliras xp cd burning update (moguce je da on resi probleme), sa windows update, ili samo njega potrazis na knowledge base.
Mislim, http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;320174

Hvala na linku, ali koliko vidim, to vazi samo za CD-r. Za svaki slucaj, probao sam da to instaliram, ali se nista nije promenilo.
Anything else?
BTW nemam instaliram SP1.

Nazad
Vrh Dno